Cat castiga un actor tanar in Romania? La doar 25 de ani, Anghel Damian e consilierul personal al ministrului culturii! Tanarul obtine 6.000 de lei pe luna din prestatiile sale in teatru si film!

Anghel Damian este consilier personal pentru teatru al ministrului Culturii, Corina Suteu.

Editor: Alexandra Chiric Author: Matei Vaihan sâmbătă 22 octombrie 2016 , 14:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Corina Suteu, ministrul Culturii, are mai multi consilieri personali, specializati in diverse  domenii, unul dintre acestia fiind tanarul actor Anghel Damian (25 de ani), care ofera consultanta in teatru. Atunci cand a fost numit in functie, Damian si-a completat si declaratia de avere, unde  a trecut si veniturile realizate ca actor in 2015.

Astfel, tanarul artist a castigat, in total, 73.150 de lei (6.095 de lei pe luna) din colaborarile sale cu institutii ca Teatrul National, Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis sau Fundatia Godot.

Ministrul Culturii, Corina Suteu
Ministrul Culturii, Corina Suteu Tot in 2015, tanarul actor si-a cumparat un apartament de 95 de metri patrati. Pe langa rolurile din teatru, Damian s-a afirmat si in cateva filme. In 2013, el si-a facut debutul in lung-metraj cu filmul "Roxanne", care participa la Festivalul de Film de la Locarno. Tot in anul 2013 a fost este cooptat in serialul de televiziune "Ingeri Pierduti". A fost premiat la Gala Hop a tanarului Actor cu cinci premii, printre care si premiul Teatrului de Comedie pentru cel mai bun actor.

Anghel Damian, pe scena de teatru, alaturi de actorul Marius Manole
Anghel Damian, pe scena de teatru, alaturi de actorul Marius Manole


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si