Carmen Iohannis  s-a aranjat pentru vizita oficială în Emiratele Arabe Unite, însă a păstrat simplitatea. Totuși, ea poartă pe umăr o piesă vestimentară de colecție a cărei valoare atârnă greu.

Este vorba despre o geantă Chanel, clasică, într-o culoare veselă și jucăușă. 

Citește și: Un adolescent de 17 ani a fost prins la furat de 22 ori în același magazin

Ce a purtat Carmen Iohannis la vizita din Emiratele Arabe Unite?

Președintele Klaus Iohannis și soția lui au avut, de curând, o vizită oficială în Dubai. Ținuta vestimentară abordată de Prima Doamnă a României este una lejeră, tinerească și simplă. Chiar și așa, Carmen Iohannis a intrat în vizorul unor cunoscuți stiliști vestimentari din România.

Citește și: VIDEO- Inna lansează piesa ”Crystall Nail”, o melodie plină de culoare

Carmen Iohannis a optat pentru o ținută albă, lejeră, de vară, potrivită pentru temperaturile de afară, care continuă să crească zilele acestea. Ținuta soției președintelui României a fost compusă dintr-o rochie albă, vaporoasă și cu mâneci bufante, alături de niște sandale simple și o geantă Chanel de mici dimensiuni, într-un model clasic, de culoare galbenă. 

Cât costă geanta de lux a lui Carmen Iohannis?

Cât costă geanta de lux purtată de Carmen Iohannis la vizita în Emiratele Arabe Unite? Suma este una colosală și trece de 8.000 de dolari

Cât costă geanta de lux purtată de Carmen Iohannis la vizita în Emiratele Arabe Unite? Suma este una colosală și trece de 8.000 de dolari

[Sursa foto: chanel.com/româniatv.ro]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Geanta Chanel pe care am văzut-o pe umărul lui Carmen Iohannis la vizita din Dubai atinge sume colosale.

Nu este nici 1.000 de euro și nici 7.000, ci 10.200 de dolari! 

Citește și: Urma să devină mireasă, dar a ales să-și omoare iubitul octogenar: „Am dormit cu cadavrul 3 nopți”

Deși a investit cu vârf și îndesat în ținuta sa, Carmen Iohannis a ajuns, inevitabil, ținta unor critici de modă români. Spre exemplu, Dana Budeanu nu a putut trece peste faptul că părul lui Carmen Iohannis este prins cu un clește.

„Jos Chanel, sus clește dă plastic! PS: Rafila și-o fi luat și el un sacou?”, a scris Dana Budeanu.

Ovidiu Buta a considerat și el că Prima Doamnă a României s-a îmbrăcat inadecvat.

Citește și: Se simte inflația și la cerșetori

„Carmen Iohannis confundă un dineu diplomatic cu bucătăria și reușește să ne înfățișeze cea mai ciudată ținută purtată de-a lungul istoriei ei ca Primă Doamnă. Rochia merită o cu totul asta destinație, în speță o plajă. Iar clama din cap merită o baie”, a declarat Ovidiu Buta, pentru  Fanatik.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si