VIDEO | Dana Budeanu vs. Raed Arafat: criticul de modă acuză DSU de minciună în ceea ce privește cazul lui Sorin Oprescu

Dana Budeanu a spus în cardul emisiunii „Verdict Politic” că Sorin Oprescu este internat la „Matei Balș” la secția de ATI. Reprezentanții DSU au acuzat-o de fake news. Dana Budeanu le-a răspuns celor de la DSU printr-un mesaj pe care i l-a trimis lui Victor Ciutacu în direct la România TV.

Author: Madalina Grigore Reporter: Iasmina Ardelean marți 21 septembrie 2021 , 15:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Victor Ciutacu a luat legătura cu soția lui Sorin Oprescu pentru a clarifica situația.

Femeia a infirmat informația conform căreia soțul ei ar fi fost externat. 

„Este în continuare internat la „Matei Balş”, dar nu la ATI, ci pe secţie obişnuită”, a afirmat Dana Budeanu. 

Dana Budeanu i-a cerut șefului DSU, Raed Arafat, să recunoască adevărul în fața publicului, menționând că are încredere în doctorul Cercel, cel care îl supraveghează pe Sorin Oprescu.

Citeste si: Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost diagnosticat cu COVID-19. În ce stare se află acesta

Cine este vinovat

Dana Budeanu a fost acuzată de fake news după ce a spus că Sorin Oprescu este internat la „Matei Balș”, la ATI.

„Cum sunt pline paturile de ATI când 35% din populaţie e vaccinată? Comunciatul dumneavoastră în care sunt acuzată că am minţit este o mizerie. Oamenii cred ce spun eu, şi nu ce spun dvs, e din cauza dumneavoastră. Dacă oamenii mă cred pe mine, este pentru că ce spun eu se-ntâmplă, ceea ce spuneţi dumneavoastră nu. Dacă eu am o influenţă mai mare decât tot statul ăsta, cum puteţi să spuneţi că eu sunt cauza faptului că oamenii nu se vaccinează”, a spus Dana Budeanu referitor la comunicatul trimis de cei de la DSU.

Citeste si: VIDEO- Raed Arafat amenințat din nou cu moartea

Dana Budeanu a mărturisit că se consideră un cetățean normal care are dreptul la o opinie, aceasta a specificat că nu este împotriva vaccinului. Mai mult de atât a precizat că și-a vaccinat copiii cu schemă obligatorie. 

Dana Budeanu
Dana Budeanu îi răspunde lui Raed Arafat[Sursa foto: Google]

Dana Budeanu îi acuză de informații nespuse

Ca urmare a comunicatului pe care l-a primit, Dana Budeanu i-a răspuns lui Raed Arafat: „Domnule Arafat, nu am comunicat foarte multe informaţii pe care le am. Eu sunt un om care respectă foarte multe informaţii care ar putea dezechilibra sistemul. Eu sunt câţi internaţi sunt la ATI milimetric acum,. Nu am spus câţi sunt, nu am spus câţi sunt vaccinaţi. În loc să ieşiţi şi să spuneţi: Avem o situaţie, se infectează şi vaccinaţii, hai să vedem ce facem. Haideţi să ne unim toţi.”.

Citeste si: VIDEO- Val de artiști infectați cu COVID-19

Dana Budeanu i-a cerut lui Raed Arafat să intre pe aplicația pe care ea o administrează, unde sunt evidențiate problemele din spitale și poveștile medicilor. Aceasta i-a reproșat lui Arafat în emisiunea lui Victor Ciutacu: „Aţi ţinut populaţia în frică, eu le dau linişte. Frica instalată în oameni omoară. A ajuns să funcţioneze subconştientul. Tu nu mai poţi să faci febră, că ai covid”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Budeanu (@danajustlove)


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si