
1 din 2 | Cât costă un brad de Crăciun în 2021?

2 din 2 | Cât costă un brad de Crăciun în 2021?
Cât costă un brad de Crăciun în 2021? Românii au început deja pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Aceștia scot sume considerabile din buzunare și în 2021, pentru achiziționarea unui brad de Crăciun. Află cât costă un brad natural de Crăciun în 2021!
Cât costă un brad de Crăciun în 2021? Încă de începutul lunii decembrie, românii au început să se pregătesc, achiziționând mai întâi brazi de Crăciun (naturali sau artificiali), dar și ornamente sau cadouri.
Prețurile brazilor de Crăciun în 2021 sunt diverse, deoarece fiecare comerciant cere o anumită sumă. Prețurile brazilor destinați sărbătorilor de iarnă pot varia în funcţie de înălţime şi de soiul din care fac parte.
Cât costă un brad natural de Crăciun în 2021?
Astfel că, pentru un brad natural, un român poate să scoată din buzunare sume cuprinse între 150 de lei și 4.000 de lei.
Și brazii artificiali diferă la preț. Astfel, un român poate cumpăra un brad artificial în 2021 începând cu suma de 70 lei și până la 3.000 de lei, depinzând de tipul, înălțimea, culoarea, dar și alte ornamente sau obiecte pe care sunt oferite în pachet.
Cât costă un brad de Crăciun în 2021?
Brazii artificiali sunt printre cei mai căutați, mai ales că pot fi folosiți an de an și nu lasă mizerie, în schimb, un brad natural se usucă pe măsură ce timpul trece și este cumpărat doar pentru anul, însă poate fi plantat în grădină.
Totodată, un brad artificial, care vine la pachet cu leduri și conuri naturale, de 183 cm, costă aproape 600 de lei. Pe când un brad artificial simplu costă și 18 lei, cu preț redus, având o înălțime de 60 de centimetri, având inclus în pachet și un suport și un set de luminițe.
De asemenea, există și alte variante de brăduți pentru Crăziun de câțiva centimetri, de cele mai multe ori până în 50 cm, care ajung să coste și până la 100 de lei.
Citeste si: Cod portocaliu de ninsori și viscol la sud de România. Avertismentul MAE
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, specializarea Comunicare și Relații Publice, în cadrul Universității din București.
Primii ei pași spre o carieră în jurnalism i-a făcut la postul de televiziune Kanal D, acolo unde a început mai întâi ca practicant în redacție, și ulterior a fost promovată pe o poziție de redactor de știri.
Alina are o experiență de aproape doi ani în domeniul presei și se declară pasionată de arta povestirii în scris. Printre pasiunile ei se numără și călătoriile, plimbările în natură care o inspiră de fiecare dată, lectura, dar și desenul și pictura.
Pasiunea pentru jurnalism a descoperit-o încă de pe băncile liceului, când se vedea deja în redacția unui post de televiziune cunoscut.
Acum, ca redactor de știri, poate spune că, pentru ea, scrisul înseamnă o comunicare fără blocaje, un instrument prin care poate transmite publicului multiple cunoștințe câștigate pe parcursul experienței acumulate. Uneori îi place să spună că scrisul poate însemna mult mai mult, și anume o evadare din cotidianul cenușiu, care o poate transpune într-un tărâm de poveste, plin de culoare și emoție. De asemenea, în redactarea articolelor pentru stirilekanald.ro îi place să relateze mereu adevărul și informațiile de actualitate.