@about.linchen Heute beim Einkauf… ich dachte ich gucke nicht richtig! Das kann doch nur ein Scherz sein! 😳😳😳 Habe plötzlich keine Gurke mehr gebraucht… #inflation #inflation2023 #teuer #teuregurke #gurke #hilfe #solldaseinwitzsein @EDEKA ♬ Was soll das- WasSollDas?!

În România prețurile au crescut enorm  la alimentele de bază și nu numai.

Este vorba despre facturile la electricitate, gaze sau chiar despre costul alimentelor, iar oamenii scot tot mai mulți bani din buzunar pentru a-și duce traiul de zi cu zi. Se pare că nu doar românii se confruntă cu prețuri uriașe, ci și alte popoare. O femeie a rămas șocată când a văzut cât costă un singur castravete.

Citește și: VIDEO- Ministrul Agriculturii anunță o liniștire a prețurilor. Ce alimentele se vor ieftini

Mai multe alimente pe care le consumăm zilnic au ajuns să coste aproape dublu, față de acum câteva luni. O tânără, din Germania, a rămas șocată când a văzut cât trebuie să plătească pentru un singur castravete. Aceasta a făcut un video pe care apoi l-a distribuit pe Tik Tok și care, ulterior, a și devenit viral.

Video viral pe Tiktok

Nemțoaica a distribuit pe Tik Tok un videoclip cu experiența pe care a avut-o atunci când a mers la cumpărături.

Ulterior, imaginile au și devenit virale pe platforma de socializare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Scade inflația, nu și prețurile

„Ce ar trebui să fie asta? Este o glumă?", spune femeia în videoclip. „Am crezut că nu văd bine”, a scris ea în descrierea filmulețului.

Femeia a filmat departamentul de fructe și legume al magazinului, unde se vede prețul castraveților, care se vând cu 3,29 euro bucata, adică 16,19 ron. Evident, comentariile internauților nu au întârziat să apară: „Și am crezut că 1,99 ar fi rău” și „În curând trebuie să câștigi mai întâi la loterie ca să faci o salată” sunt doar câteva dintre comentariile primite. Alți utilizatori încearcă să contracareze creșterea enormă a prețurilor și spun că fie refuză să cumpere produsele, fie sădesc castraveți în propria grădină.

Citește și: Hârtia igienică se scumpește. Motivul neașteptat al creșterii prețului

La finalul videoclipului de opt secunde, femeia însăși spune îngrozită: „Faci mișto de mine?”. Imaginile, distribuite în urmă cu câteva zile au strâns aproape 100.000 de aprecieri și peste 7.700 de comentarii și a fost distribuit de peste 20600 de ori.

Citește și: Preț carburanți 2 martie 2023: La cât a ajuns joi litrul de benzină, motorină și GPL?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si