Cât de bogat era fostul soţ al Corinei Chiriac! Virgil Anastasiu, afaceristul decedat, şi-a împrumutat un prieten cu 200.000 de euro! EXCLUSIV

Documentele completate de Virgil Anastasiu arată cât de bogat era fostul soţ al Corinei Chiriac.

Author: Matei Vaihan joi 25 iulie 2019 , 08:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nu mai e un secret cât de bogat era fostul soţ al Corinei Chiriac. Virgil Anastasiu a decedat luni, la 68 de ani. În 1992, Anastasiu a cunoscut-o pe cântăreaţa Corina Chiriac cu care a fost căsătorit între 1993 şi 1997. Afaceristul a dezvoltat numeroase companii în anii 90, apoi a lucrat ca director sau consilier în Bucureşti la diferite instituţii.

Cât de bogat era fostul soţ al Corinei Chiriac. Anastasiu avea un teren forestier de 1.000 metri pătraţi la Poiana Braşov  

La un moment dat, Virgil Anastasiu a fost director general-adjunct al Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucuresti (ALPAB), postura pe care a părăsit-o la începutul lui 2012.

Conform declarţiei de avere, Anastasiu cîştiga anual 17.326 lei din salariu, 13.548 lei datorită funcţiei de membru CA la Carom SA şi 37.949 lei prin firma lui de consultanţă, ceea ce înseamnă că încasa lunar 5.700 lei. El deţinea un teren forestier de 1.000 metri pătraţi la Poiana Braşov şi a notat că a împrumutat o persoană fizică, probabil un amic, cu uriaşa sumă de 200.000 de euro.

Cât de bogat era fostul soţ al Corinei Chiriac. Cântăreaţa a explicat de ce a divorţat de Virgil Anastasiu

E clar cât de bogat era fostul soţ al Corinei Chiriac. Cântăreaţa a vorbit acum câţiva ani despre divorţul de Virgil Anastasiu: "Bărbaţii suferă de nevoia absolută de putere. Unul dintre motivele pentru care m-am căsătorit târziu şi am divorţat repede a fost şi acela de a nu intra la un fals stăpân. De a nu mă lăsa de bunăvoie la dispoziţia unui bărbat care-şi varsă frustrările personale sau profesionale pe mine. De a nu fi minţită, cu o gelozie jucată, pentru a fi manipulată în cele mai nevinovate intenţii de a trăi civilizat!"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si