Cât de bogat este noul ministru de Interne, Nicolae Moga! Are trei vile la malul mării!

Din declaraţia de avere reiese cât de bogat este noul ministru de Interne, Nicolae Moga.

Author: Matei Vaihan vineri 26 iulie 2019 , 10:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar cât de bogat este noul ministru de Interne, Nicolae Moga, care i-a luat locul lui Carmen Dan. Nicolae Moga, care a depus miercuri jurământul în funcţia de ministru al Afacerilor Interne, este senator PSD de Constanţa, aflat la al treilea mandat şi vicepreşedinte al Biroului Permanent al Senatului României. Între 1996-2000, a fost preşedintele televiziunii Neptun Constanţa. 

Citeste si: Cel mai bine plătit bugetar din România are un salariu mai mare decât al preşedintelui SUA, Donald Trump! Ovidu Badea câştigă de peste 10 ori mai mult decât Klaus Iohannis!

Cât de bogat este noul ministru de Interne, Nicolae Moga. Mai are şi două terenuri

Din declaraţia de avere reiese că Moga deţine, împreună cu soţia, o casă de locuit, de 225 metri pătraţi, dar şi două case de vacanţă, una de 80 metri pătraţi, alta de 465 metri pătraţi, toate imobilele fiind în Mamaia Sat, Năvodari. Moga mai deţine şi două terenuri, unul de 4.608 metri pătraţi la Năvodari, celălat de 2,5 hectare la Adamclisi.( vezi care a fost prima reacţie a lui Carmen Dan după ce a demisionat din fruntea Ministerului de Interne)

Cât de bogat este noul ministru de Interne, Nicolae Moga. A încasat apropae 7.000 de euro pe lună

Nu mai e un secret cât de bogat este noul ministru de Interne, Nicolae Moga. În ultimul an, acesta a încasat 142.884 de lei ca senator, 179.270 de lei ca dividende, 1.356 de lei ca arendă a unui teren agricol şi 48.000 de lei ca pensie. În total, Moga a câştigat 371.510 lei, adică 30.959 lei (aproximativ 6.700) de euro pe lună!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si