Ion Oncescu de la Exatlon a marturisit in emisiunea de sambata, 17 februarie ca sufera foarte tare din cauza unei pietre de la rinichi care i-a ajuns in vezica.

"Mi-a ajuns una din pietrele de la rinichi in vezica. Am baut 3 litri de apa pana acum si sper sa o dau jos", a spus Ion Oncescu martusind ca a incercat si un leac “babesc”, a sarit de mai multe ori pe loc, incercand sa elimine piatra.

In imaginile difuzate in emsiunea Exatlon din 17 februarie, Oncescu apare plimbandu-se prin casa, intrand de mai multe ori la WC si stand pe marginea patului si cel mai probabil suferind in tacere. La urmatoarea proba, Cosmin Cernat a anuntat ca Ion Oncescu a ajuns la spital, dar a precizat ca nu este nimic grav.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Imediat, telespectatorii au reactionat, multi dintre ei sustinand ca durerile provocate de pietrele de la rinichi sunt insuportabile.
“Durerile de rinichi sunt egale cu drurerile unei nasteri, le-am simtit pe amandoua pe pielea mea.

Si am inteles ca la barbati sunt chiar mai dureroase aceste crize”, este mesajul unei telespectatoare pe pagina de socializare.

"Mult sanatate pentru Ion Oncescu! Este un om are merita tot respectul. Durerile sunt cumplite si el a suportat cu stoicism si a si concurat. Caracterul lui e unul de campion! A suportat in tarcere pentru a-si proteja colegii",, este un alt mesaj de la telespectatori. 

Site-urile medicale precizeaza ca atunci cand piatra trece din rinichi in ureter, urinarea este dureroasa si se face cu dificultate. Exista chiar si riscul blocarii acesteia pe uretra, ceea ce este extrem de periculos. In acest caz, doar interventia medicului, care prin diverse metode reuseste sa scoata piatra din organism se rezolva problema. In functie de dimensiunea pietrei si locul in care aceasta s-a blocat, exista mai multe metode de inlaturare a ei. In functie de metoda folosita, site-urile de specialitate scriu ca perioada de refacere difera de la cateva zile la cateva saptamani. 
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si