Cat o va costa pe Elena Udrea sa nasca in Costa Rica! Fostul ministru e pacient al celui mai bun spital din San Jose

Elena Udrea ar putea sa nasca la un spital privat din Costa Rica.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Radu Constantin joi 29 martie 2018 , 10:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Elena Udrea a vizitat, zilele trecute, cel mai bun spital privat din Costa Rica, acolo unde ar putea sa nasca peste cateva luni. Fosta blonda de la Cotroceni a recunscut acum doua luni ca este insarcinata cu gemeni, dupa un tratament pe care l-a efectuat cu un medic la Atena.

Daca va ramane in Costa Rica, cel mai probabil ca Elena Udrea va opta pentru Cima Hospital, singura institutie medicala acreditata de US Department of Veretarns si votata „cel mai bun spital din Costa Rica”.

Cima Hospital se afla in San Jose, a fost deschis in anul 2000 si face parte dintr-o retea medicala internationala. O nastere la Cima costa de la 2.500 dolari si poate ajunge la 5.000 dolari, in functie de noptile de spitalizare si de eventualele complicatii care pot sa apara in timpul interventiei. Spre comparatie, in Statele Unite, femeile care nu benefiziaza de asigurare medicala pot ajunge sa plateasca si 30.000

de dolari pentru o nastere. Acesta este motivul pentru care multe femei de pe continentul nord-american opteaza pentru a veni sa nasca la San Jose.

Elena Udrea a avut ieri termen in dosarul „Gala Bute”, insa nu s-a prezentat. Avocatul fostului ministru a depus la dosar inscrisuri ale unui medic din Costa Rica ce i-a recomandat Elenei Udrea odihna absoluta in perioada sarcinii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si