Astazi vorbim despre serviciile firmelor de paza.

Cu expertul nostru in economii furat miseleste, incercam sa vedem cum ne putem proteja de alte necazuri. Iata cum arata scara cheltuielilor legate de sporirea sigurantei... De la costisitor la gratuit!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In primul rand vorbim de un contract cu o firma de paza. Exista insa si cheltuieli pe care le putem face chiar noi pentru a ne spori securitatea. Si nu in ultimul rand, sunt sfaturi gratuite pentru siguranta noastra si a locuintei.

Cel mai ieftin pachet de securitate porneste de la 80 de lei pe luna pentru un apartament. Sistemul de alarma este oferit gratuit, insa atentie la cheltuielile de montaj. O alta firma vinde sistemul cu aproximativ 1800 de lei. In alt caz, descoperim un abonament de 120 de lei care include si servicii medicale. Trebuie sa fiti atenti la conditiile contractului. Unele firme va taxeaza separat pentru fiecare interventie.

Alarma porneste si agentul de paza se deplaseaza la locuinta? Scoti din buzunar aproximativ 50 de lei.
Daca vreti pe langa alarma si camere de supraveghere, atunci cheltuielile cresc exponential! 
Urmariti continuarea in materialul video.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si