La doar câteva luni după divorț, Cătălin Bordea trece din nou prin momente grele. Mama acestuia s-a stins din viață la doar 55 de ani după ce a pierdut lupta cu cancerul.

Mama comediantului s-a stins din viață în urmă cu puțin timp după ce s-a luptat cu cancerul. Surse apropiate lui Cătălin Bordea au confirmat vestea tristă pentru Wowbiz.ro. 

Comediantul se pregătește acum să o conducă pe ultimul drum pe Mihaela, femeia care i-a dat viață și cea care l-a crescut.

Înmormântarea va avea loc în satul natal al femeii în Todireni, județul Botoșani, acolo unde și Cătălin Bordea a crescut la rândul său.

După divorțul de fosta soție, Cătălin Bordea a aflat că mamei sale i-a recidivat cancerul

Imediat după ce s-a aflat de divorțul de fostaa soție, Cătălin Bordea a primit încă o lovitură. Comediantul aflase că mamei sale i-a recidivat cancerul și povestea cu durere momentele trăite.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu.

M-am întors din America cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari.  Mama panicată că i-a recidivat cancerul.

Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă ca am plecat din Botoșani degeaba.

Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, spunea Cătălin Bordea pentru  cancan.ro.

Citește și: VIDEO: Ea este mama care și-ar fi omorât în bătaie fetița de 9 ani. Surorile ei, de 5 și 6 ani ar fi asistat la scenele de groază: ”Numai pe ea o băteai mereu”

Cătălin Bordea și mama sa nu au avut întotdeauna o relație apropiată. Femeia l-a adus pe lume când avea doar 16 ani, iar Cătălin Bordea a fost crescut mai mult de bunica Aspazia care i-a fost un adevărat sprijin comediantului. Părinții lui Cătălin s-au despărțit la scurt timp după venirea lui pe lume.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si