Catalin Cazacu a rupt tacerea abia acum despre relatia dintre el si Vladimir Draghia. Ce se intampla cu castigatorul EXATLON
Life

Catalin Cazacu a rupt tacerea abia acum despre relatia dintre el si Vladimir Draghia. Ce se intampla cu castigatorul EXATLON

M. P.
26 mai 2018

Catalin Cazacu a vorbit intr-un interviu despre Exatlon si despre relatia cu Vladimir Draghia, cel care a castigat concursul.

“E o bucurie enorma pentru noi toti ca a castigat Vladimir Draghia. Pentru mine inseamna mult. Am in minte imaginea cu noi doi stand pe doua pietre, eram impacat. Nu am ascuns ca Vladimir e un om dificil, noptile si zilele cu el au fost foarte lungi. Ne-a salvat pentru ca nu am murit de plictiseala. Ne contraziceam pe orice. Subiectele noastre erau putine."

Citeste si: Bruce ar fi vrut o finala in trei la Exatlon: Ionut, Vladimir si...Nu, nu e el, ci un Razboinic!

Cazacu a spus ca ar fi avut mustrari daca ar fi castigat el marele premiu, avand in vedere ca stia care era planul lui Vladimir Draghia si anume sa doneze marele premiu. Daca el ar fi fost castigatorul exista varianta ca relatia dintre cei doi "faimosi" sa nu mai fie una la fel de stransa.

Citeste si: Giani Kirita si Catalin Cazacu, interviu savuros despre certurile de la Exatlon! De la ce plecau problemele: "Nu te mai suport"

"M-a miscat cand am aflat ce voia sa faca cu premiul. Nu stiu daca puteam sa fac asta. Eu am stiut. M-a apasat pe mine foarte tare. Ma gandeam ca daca o sa castig eu, ma va haitui toata viata, ca am scos un om care voia sa faca bine. Eram impacat! Mi-as fi dorit ca destinatia banilor sa se afle abia dupa finala.”, a afirmat Catalin Cazacu, la Kanal D.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook