“E o bucurie enorma pentru noi toti ca a castigat Vladimir Draghia. Pentru mine inseamna mult. Am in minte imaginea cu noi doi stand pe doua pietre, eram impacat. Nu am ascuns ca Vladimir e un om dificil, noptile si zilele cu el au fost foarte lungi. Ne-a salvat pentru ca nu am murit de plictiseala. Ne contraziceam pe orice. Subiectele noastre erau putine."

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cazacu a spus ca ar fi avut mustrari daca ar fi castigat el marele premiu, avand in vedere ca stia care era planul lui Vladimir Draghia si anume sa doneze marele premiu. Daca el ar fi fost castigatorul exista varianta ca relatia dintre cei doi "faimosi" sa nu mai fie una la fel de stransa.

"M-a miscat cand am aflat ce voia sa faca cu premiul.

Nu stiu daca puteam sa fac asta. Eu am stiut. M-a apasat pe mine foarte tare. Ma gandeam ca daca o sa castig eu, ma va haitui toata viata, ca am scos un om care voia sa faca bine. Eram impacat! Mi-as fi dorit ca destinatia banilor sa se afle abia dupa finala.”, a afirmat Catalin Cazacu, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si