Catalin Cazacu de la Exatlon a dezvaluit ca s-a indepartat de Biserica: “Daca esti sarac nu te inmormanteaza”

Dupa ce a aflat ca un clopot de sute de mii de euro va fi amplasat la Catedrala Mantuirii Neamului, Catalin Cazacu de la Exatlon a dezvaluit ca s-a indepartat de Biserica.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Matei Vaihan sâmbătă 12 mai 2018 , 20:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In contextul in care Catedrala Manturii Neamului inghite sume imense, Catalin Cazacu de la Exatlon a dezvaluit ca s-a indepartat de Biserica.  “Sunt un om credincios iar credinţa mea o port cu mine în suflet şi este urmarea multelor întâmplări pe care le-am trăit în viaţă.

Am găsit tot timpul în Dumnezeu răspunsuri la clipe grele şi, totodată, am dezvoltat o relaţie cu El în care mă simt confortabil indiferent unde mă aflu. Şi asta deoarece în decursul timpului am învăţat că nu am nevoie de locuri speciale cu turle şi picturi pe pereţi, că nu am nevoie să ascult slujbe unde îmi pierdeam atenţia după 3 minute şi nici nu trebuie să fiu în locuri bine definite pentru a îmi găsi calea de comunicare”, a postat Catalin Cazacu.

Catalin Cazacu de la Exatlon a dezvaluit ca s-a indepartat de Biserica. O acuza de opulenta si indiferenta

“Nu e genul meu să dau lecţii dar de mult timp stau pe margine şi mă minunez cam cât de tare Biserica Ortodoxă Română se chinuie să mă piardă de

„fan”. De fapt m-a pierdut de mult şi văd că e hotărâtă să mă ţină departe. Am ajuns ca-n zicala aia: N-am încredere-n popă nici la cărţi! Credinţa, din punctul meu de vedere, e cumva sinonimă cu bunătate, înţelegere, milă şi compasiune. Lucruri cu care biserica pe care o văd eu astăzi nu mai are cu noi nicio intersecţie, ba chiar mai mult, se îndepărtează tot mai mult prin opulenţă, lux inutil, cu sictir şi indiferenţă” , a mai scris Faimosul.

Citeste si: Un elev de 16 ani a fost înjunghiat de 5 ori în fața liceului. Ce s-a întâmplat cu agresorul- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Catalin Cazacu de la Exatlon a dezvaluit ca s-a indepartat de Biserica:" Ori facem business, ori nu mai facem, nu?"

Dupa ce a citit ca un clopot de aproape 500.000 de euro va fi adus la Catedrala Mantuirii Neamului, Catalin Cazacu de la Exatlon a dezvaluit ca s-a indepartat de Biserica:  “E greu să fii un om cu un minim de intelect şi să poţi să te apropii de biserica de astăzi, biserică unde dacă eşti sărac nu te înmormântează sau nu te cunună sau nu iţi botează copilul pentru că există nişte taxe stabilite clar. Adică, ce facem?!? Ori facem business, ori nu mai facem, nu?!? Până nu de mult nu înţelegeam de ce e nevoie de atâţia bani iar azi, în ziua în care m-a pierdut de tot, am înţeles… Biserica are nevoie de cel mai mare clopot şi cu chipul lui Happy Daniel pe el…. 25 de tone şi costă aproape jumătate de milion de euro”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si