Catalin Cazacu de la Exatlon angajeaza urgent pentru firma sa de paza! Sunt disponibile posturi de agenti de interventie si agenti de paza!

De putin timp, Catalin Cazacu de la Exatlon angajeaza urgent pentru firma sa de paza din Timisoara, care este in cautare de personal.

Webeditor: A.N. Author: Matei Vaihan marți 05 iunie 2018 , 20:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe site-urile de job-uri s-a aflat ca Catalin Cazacu de la Exatlon angajeaza urgent pentru firma sa de paza. De aproape o luna este valabil un anunt dat de firma la care Faimosul de la Exatlon este actionar inca de la infiintarea acesteia, din 2011.

Catalin Cazacu de la Exatlon angajeaza urgent pentru firma sa de paza. Doritorii trebuie sa mearga la sediu

„Sbk Security angajeaza urgent agenti de interventie si agenti de paza. Pentru mai multe detalii va asteptam la sediul nostru in Timisoara ”, se arata in anuntul postat pe site-urile specializate in locuri de munca, fara a se preciza si salariile oferite.

Citeste si: Val de tentative de sinucidere în Timișoara! Un bărbat s-a aruncat de pe pod și a aterizat pe o mașină din trafic- kanald.ro

Citeste si: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”- wowbiz.ro

Catalin Cazacu de la Exatlon angajeaza urgent pentru firma sa de paza. Compania ofera servicii complexe

A fost postat un anunt din care reiese ca Catalin Cazacu de la Exatlon angajeaza urgent pentru firma sa de paza. Firma ofera servicii de paza a obiectivelor fixe cu agenti, servicii de paza si protectie VIP incluzand escorta automobil, monitorizare a sistemelor de alarma, instalare sisteme de alarma, de supraveghere video, interventie rapida si altele.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si