Cătălin Cazacu, lucrător la salubrizare! - „La prima zi de filmări mi-am dat seama că nu este chiar așa hazliu …”

Astăzi, la “Teo Show”, Cătălin Cazacu, gazda emisiunii “CazaCU Muncă Grea”, si Mihai Hnda, responsabilul cu “Detectorul de minciuni”, emisiuni ce au avut premiera astăzi pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive, au povestit prin ce încercări a trecut la filmarile pentru emisiunile pe care le prezintă începând din această seară, în mediul online.

Author: Georgiana Balaban luni 31 mai 2021 , 18:32

cătălin cazacu muncă grea kanal d
Cătălin Cazacu - emisiune Muncă Grea.[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Reamintim că șase emisii sunt difuzate simultan în această seară, pe pagina de Youtube Kanal D România, în secțiunea theXclusive. Pe lângă cele două amintite, mai sunt supuse atenției internauților show-urile “În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, “Duet cu Alexandra”, găzduită de Alexandra Ungureanu, “Well done”, avându-l în centrul atenției pe Chef Florian Lazăr, și “Călătorește, trăiește, iubește!”, cu

Mihaela și Marian Crăciun.

cătălin cazacu muncă grea kanal d
Emisiuni Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]

cătălin cazacu muncă grea kanal d
Cătălin Cazacu la Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]

cătălin cazacu muncă grea kanal d
Emisiuni Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pentru că în prima ediție a emisiunii “CazaCU Muncă Grea” vedeta va experimenta o zi din viața unui lucrător pentru salubrizare, acesta va da piept cu realitatea muncii pe cât de istovitoare, pe atât de “caustice”.

Citeste si: Luni, 31 mai, de la ora 17:00, Kanal D lansează theXclusive, o oferta generoasă de conținut video exclusiv online

Optimist și plin de energie, carismaticul prezentator nu s-a sfiit să ne ofere detalii inedite, în exclusivitate, făcându-ne martorii complicatei sale experiențe.

cătălin cazacu muncă grea kanal d
Duet cu Alexandra Ungureanu.[Sursa foto: Captură KANAL D]

cătălin cazacu muncă grea kanal d
Mihai Ghiță de la Asta-i România.[Sursa foto: Captură KANAL D]

cătălin cazacu muncă grea kanal d
Cătălin Cazacu - Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audiență, cu “Teo Show”

Emisiuni Kanal D

“La prima zi de filmări mi-am dat seama că nu este chiar așa hazliu…Am fost gunoier, pompier, pilot de avion … am și zburat și, având în vedere că astăzi sunt aici, am și aterizat …. Eu am rău de înălțime și nu vreți să știți cum a fost… (…) Având în vedere că eu sunt singurul care fac meseriile grele, vă rog ca prima oară să intrați pe emisia mea!” a spus Cătălin Cazacu.

cătălin cazacu muncă grea kanal d
The Exclusive Youtube Kanal D România.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Așadar, emisiunile pot fi accesate începând de astăzi pe pagina YouTube Kanal D România, la secțiunea theXclusive, urmând ca de săptămâna viitoare, de luni, 7 iunie, fiecare emisiune să fie difuzată dupa cum urmeaza:

Emisiunea “CazaCU Muncă Grea”, difuzată în fiecare luni, pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive, își propune să vi-l prezinte, în fiecare episod, pe Cătălin Cazacu ducând la bun sfârșit cele mai “murdare” și neobișnuite activități pentru el.

În fiecare marți, Mihai Ghiță va aborda subiecte tabu, povești de viață ieșite din comun, cu sinceritate debordantă și înțelegerea naturii umane, alături de invitații săi, vedete sau oameni necunoscuți publicului larg, în cadrul emisiunii “În oglindă”.

În fiecare miercuri, Alexandra Ungureanu dă tonul zilei, alături de invitații săi, nume puternice din showbiz, în cadrul emisiunii “Duet cu Alexandra”. Muzică de calitate, duete impresionante, dar și povești de viață emoționante vor fi împărtășite publicului în fiecare ediție a emisiunii a cărei gazdă va fi Alexandra Ungureanu.

cătălin cazacu muncă grea kanal d
Emisiuni Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]

În fiecare joi, privitorii emisiunii “Well Done” vor avea parte de un festin culinar impresionant, Chef Florian Lazăr va avea alături de el, în fiecare ediție, vedete care își vor dovedi îndeletnicirile în ale gastronomiei. Și pentru ca provocarea să fie și mai dificilă pentru celebritățile invitate, acestea vor găti la foc automat, fără a cunoaște rețeta și modul de preparare, fiecare pas fiind indicat de Chef, care le va oferi instrucțiunile necesare.

Vinerea se află sub semnul “Detectorului de minciuni”, Mihai Hinda fiind prezentatorul care va adresa invitaților săi cele mai inedite și amuzante întrebări, la care aceștia sunt nevoiți să răspundă.

Citeste si: Cătălin Cazacu, lucrător la salubrizare! “La prima zi de filmări mi-am dat seama că nu este chiar așa hazliu …”

Sâmbătă debutează cu emisiunea de călătorii, “Călătorește, trăiește, iubește” realizată de Mihaela și Marian Crăciun. Cei doi neobosiți călători vor colindă în locuri extraordinare și vor oferi privitorilor sfaturi pentru o vacanță de neuitat, atât prin țară, cât și în străinătate. Alături de aceștia vom descoperi amănunte impresionante despre cultură, religia, obiceiurile, tradițiile, gastronomia fiecărui colț de răi în care vor ajunge.

Așadar, începând de astăzi, de la ora 17:00, vă invităm să urmăriți toate aceste emisiuni pe pagina de YouTube a Kanal D România, în secțiunea theXclusive, urmând ca, din 7 iunie, să vă puteți delecta cu fiecare producție în parte, timp de șase zile pe săptămână, în conformitate cu programul anunțat mai sus.

Citeste si: Ana Porgras de la Survivor România, dată de gol de sora ei, Georgiana: "O noapte cu Zanni!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si