"Faimosul" a vorbit despre experienta traita in competitie.

"Ne-am chinuit aici 5 luni si am trecut prin conditii extrem de grele. Tot ce s-a intamplat aici e demn de lauda. Daca tot ce s-a intamplat aici ne-a adus fani inseamna ca Romania e pe un drum bun.

E un mix de sentimente pe care nu credeam ca pot sa-l traiesc, nu am crezut ca distanta poate s afaca din mine alt om, mi-e dor de oamenii de acasa. Aceasta experienta ne-a schimbat pe toti. Diferenta e cat de mult vom ramane schimbati de acum incolo. Mi-e dor de familia mea, de copilul meu, de mama. Mama mi-a spus ca merge la cumparaturi si o opreste lumea pe strada. Una peste alta, cand mi-a spus tata: daca castigai campionatul mondial nu castigai atatia fani. Sunt nou in povestea asta. Dupa 5 luni am ajuns am ajuns sa fac primii pasi in libertate, pe o strada asfaltata si ma uit la oameni si pare extraordinar.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Catalin Cazacu a parasit competitia pentru ca echipa a ramas in doi membri si nu a mai putut sa faca fata. A urmat o perioada grea pentru noi, am suferit prin introducerea unor noi reguli, ne-am luptat de multe ori cu mainile legate la spate.

Din pacate soarta a facut ca soarta sa sufere modificari continue. Au fost trei baieri care au tras la caruta: Giani Kirita, Vladimir Draghia si Catalin Cazacu.", a povestit Catalin Cazacu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si