Catalin Cazacu, romantic la malul marii! I-a daruit un trandafir si au privit impreuna rasaritul
Life

Catalin Cazacu, romantic la malul marii! I-a daruit un trandafir si au privit impreuna rasaritul

A.S.
14 iun 2018

Cel putin, asta reiese din ultima postare a lui Catalin Cazacu de pe Instagram. Acolo, a pus o imagine cu o tanara care tine in mana un trandafir si care priveste rasaritul soarelui la malul marii. In dreptul imaginii, Faimosul a scris urmatorul mesaj: "When I dream (n.r. Atunci cand visez).

Postarea a creat isterie in randul fanilor lui Catalin care au inceput sa isi dea cu parerea in privinta identitatii tinerei din imagine. Unii au spus ca ar fi vorba despre Ana Roman, tanara cu care Catalin avea o relatie in momentul in care a plecat in Republica Dominicana, in timp ce altii au spus ca nu poate fi ea, deoarece aceasta s-ar afla in Bucuresti si nu la mare.

Citeste si: "Ne-am intalnit si trei zile mai tarziu avea cheia de la casa mea!" Povestea de dragoste dintre Vladimir Draghia si Alice a inceput intr-un mod incredibil

Un lucru este insa cert: domnisoara din imagine nu este Claudia Pavel, spre dezamagirea celor care isi doreau sa ii vada pe cei doi impreuna. Speram ca Vulturul sa elucideze acest mister si sa ne- prezinte pe noua lui iubita. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook