La un moment dat, Cătălin Cazacu şi-a vândut casa în care a copilărit. Recent, el a ajuns la Braşov şi a trecut prin dreptul locuinţei. „Braşov este un oraş drag mie din mai multe puncte de vedere şi nu doar pentru că este frumos, ci pentru că până la 7 ani am crescut acolo la bunicii mei. Am iubit-o pe bunica mea enorm, mai ales că ea m-a crescut în mare parte atunci când părinţii mei se chinuiau să muncească pentru a ne oferi nouă, odraslelor tot ce e mai bun pe lume.

Dar şi mai interesant este că şi ea m-a iubit enorm atât încât în testamentul ei mi-a lăsat mie casa în care am crescut”, a explicat Cazacu pe blogul său. 

 

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

 

 

Cătălin Cazacu şi-a vândut casa în care a copilărit:" Ştiu că există vorba să nu vinzi casa părintească"

„Ştiu că există vorba să nu vinzi casa părintească, dar fiind vorba despre mine, probabil îţi dai seama cam ce s-a întâmplat. Plecarea ei s-a nimerit să fie cu scurt timp înainte de a merge ca pilot în Campionatul Mondial, ceea ce pentru orice pilot din România echivalează cu un miracol.

Pe scurt, proiectul în care eu eram angrenat ca pilot întregise cea mai mare parte din buget pentru a se finaliza doar că lipsea o parte, ce credeţi, suma pe care eu o încasasem pe casa bunicii. Aşa că ce face Cazacu, exact, pune de la el banii. Probabil o decizie pe care niciun om normal şi raţional nu ar fi făcut-o”, a mai spus Cazacu.

Cătălin Cazacu şi-a vândut casa în care a copilărit. După doi ani, a semnat un contract de imagine care valora cat casa

Pentru a putea participa la CM de motociclism, Cătălin Cazacu şi-a vândut casa în care a copilărit. „Nu o să stau aici să vă spun cât de nepreţuit a fost ceea ce am simţit şi trăit acolo ci o să sar câteva etape, cam peste vreo doi ani înainte, când datorita notorietăţii şi experienţei căpătate acolo, am semnat un contract de imagine exact, dar exact, pe ce sumă crezi? Pe aceea pe care o încasasem pe casă. Tu acum trage ce morală vrei. Eu ţi-am spus ce am făcut eu şi probabil aş face oricând pentru ceea ce cred eu”, a încheiat Cazacu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si