Avocatul Catalin Dancu s-a instalat de putin timp la Consulatul Romaniei la New York, insa a reusit sa faca lucrurile „sa se miste” mult mai repede. Romanii din Statele Unite au inceput deja sa-l laude pe Dancu pentru felul in care lucreaza. Este si cazul jurnalistului Cristian Tudor, stabilit de cativa ani la New York, care, intr-o postare pe contul de socializare, a explicat cum a decurs vizita la Consulat.

„Astazi am fost la Consulatul Romaniei la New York sa fac o procura necesara reinoirii Cartii de Identitare. Procedeul a fost simplu, o programare telefonica pentru pentru ora 10. In 25 de minute am terminat de facut pozele, certificatul de calatorie si procurile necesare mamei care trebuia sa ma reprezinte la ridicarea CI in Romania”, a povestit romanul din diaspora.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Jurnalistul spune ca a tinut sa-l cunoasca personal pe Catalin Danc,u iar acesta l-a primit in birou, acolo unde au stat de vorba cateva minute. „M-a intrebat daca sunt dispus sa promovez si sa ma implic in sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei in Comunitatea Romanilor din New York”, a mai povestit Tudor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si