Cătălin de la „Puterea Dragostei” spune tot despre înregistrările date de Sergio: „E grea pușcăria, înregistrările sunt editate!”. VIDEO

Cătălin Nițescu de la „Puterea Dragostei” a spus tot despre înregistrările date de Sergio, în care el alături de Andy și Turcu discutau despre colegii și producția emisiunii. Cătălin amenință cu pușcăria și susține că înregistrările sunt editate.

Author: G.B. marți 14 aprilie 2020 , 16:58

cătălin de la puterea dragostei înregistrări
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cătălin Nițescu reacție. După scandalul uriaș din casa „Puterea Dragostei”, în urma înregistrărilor dintre Cătălin, Turcu și Andy Adetu, făcute publice de Sergio Ștefano, Cătălin dă replica.

Cătălin Nițescu reacție. Citeste si: Conflict în casa Puterea Dragostei. Bianca, crize de gelozie

Cătălin de la „Puterea Dragostei” spune tot despre înregistrările date de Sergio: „E grea pușcăria, înregistrările sunt editate!”. VIDEO

cătălin de la puterea dragostei înregistrări

Cătălin Nițescu reacție. „S-au înregistrat câteva chestii, după care a modificat foarte foarte mult! Nu știu ce le-a făcut. De unde are el atâtea înregistrări, că el nu a stat foarte mult timp cu noi. Nu știu cine i le modifică, ăsta a fost rolul lui de când a intrat în casa „Puterea Dragostei”.
El nu a avut niciun interes să cunoască pe cineva sau să se apropie de cineva. A mințit că o place pe Andreea Oprică, dar de fapt el de când a intrat în casă s-a ținut numai de înregistrări, de îmbârligături!”
a menționat Cătălin de la „Puterea Dragostei”.

Cătălin Nițescu reacție. Citeste si: Ei sunt bărbații din inima Biancăi de la „Puterea Dragostei”. Ce părere va avea Livian?

cătălin de la puterea dragostei înregistrări

Cătălin Nițescu reacție. Cătălin Nițescu afirmă că atât Sergio cât și fratele lui au probleme psihice. „Și ăla săracu la fel, probleme mari la cap. Ce să le ceri, din păcate sunt total dezamăgit de producție, de oamenii din staf, că aduc așa sucursuri ale societății la televizor. Era o emisiune care trebuia să fie de dragoste și este de bătaie...Cât despre băiețașii ăștia care au făcut și ei echipă, nu prea le-a ieșit. Se laudă pe vlog-uri că au bătut, că îi dor degetele, cred că s-au bătut singuri. Nu a venit nimemi în casa „Puterea Dragostei” să se bată, să amenințe, să caute smardoieli, brigăzi, anturaje. Văd că înjurați aici, vă înțeleg, e frustrant ce se întâmplă!”.

Cătălin Nițescu reacție. Citeste si: Vezi cum arăta Andy Adetu de la „Puterea Dragostei” în urmă cu câțiva ani. Nu o să-ți vină să crezi! Imagini nemaivăzute

cătălin de la puterea dragostei înregistrări

Cătălin Nițescu reacție. Cătălin de la „Puterea Dragostei” a luat o decizie radicală: „Sunt foarte dezamăgit, drept urmare eu nu mai vreau să merg la filmări, nu mai găsesc nicio plăcere. Ați văzut și voi ce femei, bete, se amenință, se țigănesc, ce reacții. Asta nu e viața mea, nu e ce mi-am dorit eu. E vina mea că nu am urmărit emisiunea, să văd cu ce oameni am de-a face. Îmi pare rău pentru mine, pentru apropiații mei, că văd ceva ce nu este adevărat. Majoritatea concurenților sunt foarte falși, plâng, fac strategii pentru bani. M-au pus într-o lumină și cu Jador și cu toți. Era de bine, l-am făcut cioară, eu așa vorbesc și cu prietenii mei. Ăștia sunt oamenii care se promovează la televizor, oamenii fac vlog și când stau pe wc. La internet are tot prostul acces, dar la tv e urât. Sunt dezamăgit total de ce se întâmplă aici, sper să uit cât mai curând. Cât despre mama băiețașului, lui Gabriel care zice că e copilul ei amenințat. Nu l-a deranjat nimeni cu nimic, el a sărit primul la bătaie. Ei sunt cei care au dat cu scaune cu ce au apucat. Eu sunt bine sănătos, nu am nimic. Credeam că e o casă de bărbați și una de femei, dar sunt două de femei, de fapt. O să iau măsuri împotriva tuturor, prima dată aici în Turcia, o să merg la ambasadă. O să-l dau pe Sergio, pe fratele lui. Băgați-vă mințile în cap, astea cu smardoiala erau prin 2000! E grea pușcăria!”. a încheiat Cătălin Nițescu.

Cătălin Nițescu reacție. Citeste si: Jador, mai revoltat ca niciodată: "O să merg la poliție" Ce l-a supărat pe artist?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si