Retrasa din activitatea competitionala in toamna anului trecut, dupa ce a castigat trei medalii olimpice de aur, una de argint si una de bronz, Catalina Ponor (30 de ani) si-a deschis o afacere impreuna cu mama ei, Carmen Barbascu, "cea mai importanta persoana din viata mea", asa cum o caracteriza sportiva.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Ponor a inaugurat acum trei ani in Constanta o sala de fitness dotata cu un aparat revolutionar de electrostimulare pentru exercitii fizice.

Fosta mare campioana si-a deschis o sala de fitness dotata cu un aparat revolutionar: "Poate testa capacitatile fizice de electrostimulare"

“Este un aparat complex care poate testa capacitatile fizice de electrostimulare actionand benefic asupra intregului sistem muscular al ogranismului. O sedinta va dura intre 30-40 de minute. Sunt convinsa ca vor fi foarte multe cereri din partea celor care iubesc sportul si miscarea”, declara la lansare Carmen Barbascu, mama gimnastei. Afacerea familiei merge bine, mai ales ca numele fostei mari campioane atrage multe tinere dornice macar sa arate precum Catalina! 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si