In jurul orei 23.00, prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a dat ordin ca jandarmii sa intervina in forta, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Marius Militaru.

Prefectul este reprezentantul Guvernului in teritoriu, iar Speranţa Cliseru a fost numita, la inceptul lunii iulie, de premierul Viorica Dancila, in functia de prefect al Capitalei.

Anul trecut, Speranta Cliseru a lucrat ca si consilier al primarului general al Capitalei, dar si ca administrator provizoriu in Consiliul de Administratie al RATB.


Conform declaratiei de avere depusa la inceputul lunii august in calitate de prefect al Capitalei, anul trecut, veniturile insumate ale Sperantei Cliseru au ajuns la suma de 191.640 de lei, ceea ce ar insemna aproape 16.000 de lei pe luna.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Astfel, de la Primaria Bucuresti a obtinut un venit de 89.437 de lei, iar ca membru al consiliilor de administratie ale diverselor companii ce apartin Pimariei a obtinut sume cuprinse intre 15.359 de lei (de la RATB), 16.963 de lei (de la Comapnia Municipala de Paza si Securitate Bucuresti) si 44.217 lei (de la Compania Municipala de Dezvoltare Durabila Bucuresti).

Conform declaratiei de avere Speranta Cliseru are in proprietate diverse parti din 7 terenuri, dintre care 3 sunt in Bucuresti, unul in Brasov, unul in orasul Voluntari, iar doua in comuna Mihail Kogalniceanu. De asemena, Speranta Cliseru si sotul ei sunt proprietarii a doua apartamente noi: unul in Brasov, de 200 mp si unul, cumparat in 2016, in Bucuresti, de 120 mp.

In ceea ce priveste banii din conturi, conform declaratiei de avere, Speranta Cliseru are un cont in dolari unde sunt 79.548

dolari si doua conturi in lei, in care se afla 583.895 de lei, respectiv 152.000 de lei. In acelasi timp, prefectul Capitalei are si doua credite, unul care este contractat in 2008 si a carui valoare este de 150.000 de euro si unul facut in 2016, in valoare de 11.000 de lei.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si