Câţi bani a dat Vladimir Drăghia pe apartamentul cu vedere la lac! Se va muta în zona Băneasa-Pipera!

Fanii sunt interesaţi să afle câţi bani a dat Vladimir Drăghia pe apartamentul cu vedere la lac, în care se va muta cât de curând.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Matei Vaihan marți 27 noiembrie 2018 , 21:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu e un secret câţi bani a dat Vladimir Drăghia pe apartamentul cu vedere la lac. Recent, prezentatorul emisiunii Fan Arena, de la Kanal D, şi-a anunţat admiratorii că se va muta cu familia, cât de curând, în casă nouă.  "Ne-am luat casă. Mă rog, apartament, dar pentru noi va fi acasă şi asta e ce contează.

Sperăm să fie de piatră, cum ne-aţi urat acum câteva luni", a spus Vladimir Drăghia şi a postat o fotografie în care apare alături de iubita sa, Alice, şi macheta blocului.

Câţi bani a dat Vladimir Drăghia pe apartamentul cu vedere la lac:" E super frumos!"

"Partea care nu se vede, cea dinspre noi, cum ar veni, este la 10 metri de lac. E super frumos!", a explicat Vladimir Drăghia. Complexul în care se va muta Drăghia, aflat în zona Băneasa-Pipera, este, conform broşurii de prezentare, al doilea  concept rezidenţial boutique din România.

Construcţia se află chiar pe malul lacului Valea Şaulei. 

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Am ținut ascunsă sarcina vreo șase luni” Bianca Drăgușanu nu s-a ferit și a spus totul- wowbiz.ro

Câţi bani a dat Vladimir Drăghia pe apartamentul cu vedere la lac. Un apartament cu 3 camere costă de la 102.999 euro

Din broşură se poate afla câţi bani a dat Vladimir Drăghia pe apartamentul cu vedere la lac. În ofertă sunt apartamente cu 2 camere, al căror preţ pleacă de la 77.999 de euro+TVA, cu 3 camere, de la 102.999 euro+TVA, şi cu 4 camere, de la 139.999 euro+TVA. Fiecare apartament din complex are câte o terasă, cu suprafeţe variabile între 15 metri pătraţi şi 110 metri pătraţi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si