Cati bani a incasat o femeie care lucra in domeniul asigurarilor, dupa ce a intrat in concediu de maternitate

O femeie din judetul Bistrita-Nasaud, care a lucrat in domeniul asigurarilor, incaseaza lunar suma de 15.059 lei ca indemnizatie de crestere a copilului, dupa ce a intrat in concediu de maternitate, potrivit datelor comunicate miercuri de Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS).

Author: A.L. joi 23 februarie 2017 , 10:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alte trei persoane incaseaza indemnizatii intre 14.000 si 15.000 lei, doi fiind barbati, la care se adauga inca o persoana cu peste 11.000 lei.

Indemnizatii de crestere a copilului intre 5.000 si 10.000 lei sunt incasate de 17 bistriteni, toate aceste persoane realizand anterior venituri din asigurari, avocatura, activitatea notariala sau cabinete medicale.

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

La aceasta data, in baza de date a AJPIS Bistrita-Nasaud exista 2.676 de indemnizatii de crestere a copilului in plata, insa 1.987 dintre acestea, ceea ce reprezinta aproape trei sferturi din total, sunt la valoarea minima de 1.233 lei.

Anul trecut, pentru indemnizatiile de crestere a copilului s-au efectuat plati in valoare totala de 31,6 milioane lei.

Dintre bistritenii care au devenit parinti, 993 au optat sa se intoarca la munca inainte de incheierea concediului de crestere a copilului si beneficiaza in prezent de stimulentele de insertie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si