Câţi bani a plătit Adrian Alexandrov pentru cursurile de prezentator de televiziune! Şcoala de la Londra pe care a făcut-o logodnicul Elenei Udrea a ţinut 8 săptămâni! VIDEO

S-a aflat câţi bani a plătit Adrian Alexandrov pentru cursurile de prezentator, pe care le-a urmat acum 5 ani.

Webeditor: G. S. Author: Andrei Comsa duminică 21 octombrie 2018 , 09:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu e un secret câţi bani a plătit Adrian Alexandrov pentru cursurile de prezentator. Logodnicul Elenei Udrea a dorit să-şi încerce norocul în televiziune, după ce, câţiva ani, cochetase cu o carieră de fotomodel, jucând şi în câteva reclame. Alexandrov s-a dus în Marea Britanie şi s-a înscris la cursurile “London Academy of Media Film and TV”.

Câţi bani a plătit Adrian Alexandrov pentru cursurile de prezentator. Taxele au fost de 500 de dolari

Acestea au avut o durată de 8 săptămâni, preţul plătit de Alexandrov fiind de 360 de lire sterline, adică 500 de dolari. Pe lângă teorie, Alexandrov a făcut şi practică la aceste cursuri, rezultatul putând fi văzut într-un clip de prezentare pe care acesta l-a ridicat pe youtube. El a apărut la masa de prezentator, citind ştiri de de prompter, dar a fost filmat şi pe stradă, în timpul unui reportaj.

Câţi bani a plătit Adrian Alexandrov pentru cursurile de prezentator. S-a orientat spre afacerile imobiliare

E clar câţi bani a plătit Adrian Alexandrov pentru cursurile de prezentator.

Logodniul Elenei Udrea nu a profitat de cursuri, pentru că nu l-a angajat nici o televiziune. El s-a orientat apoi spre domeniul imobiliarelor, devenind broker. După ce a cunoscut-o pe Elena Udrea, Alexandrov şi-a devenit propria companie, franciză a brandului Re/Max, cel mai mare francizor din lume pe segmentul agenţiilor imobiliare. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si