Potrivit primarului, cel mai mare stadion din România a găzduit anul acesta 30 de evenimente, iar încasările faţă de 2020 sunt duble, ba chiar și mai bine de atât. 

Câți bani aduce Arena Națională

Arena Națională aduce bani la bugetul local. În ultimele 9 luni ale acestui an, în urma manifestărilor organizate pe acest stadion s-au încasat aproximativ 5 milioane de lei.

Spre comparație, în anul 2020 încasările au fost de 2 milioane de lei, în 2019, 1,9 milioane de lei, iar în 2018, 1,3 milioane de lei.

Arena Națională a găzduit până acum, anul acesta, 30 de evenimente, dintre care 23 au fost meciuri de fotbal, un festival de muzică (Saga Festival), târguri, filmări sau manifestări ale unor instituții și companii.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Citeste si: O tânără a fost împușcată în cap cu un pistol cu bile metalice

Ultimul eveniment care a avut loc pe stadion și pentru care PMB încasează aproximativ 100.000 de lei a fost ceremonia de absolvire a studenților de la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București, la care au participat aproximativ 8.000 de persoane.

Invităm mediul de afaceri, societatea civilă sau instituțiile publice care organizează evenimente să aleagă Arena Națională, o locație modernă, dotată cu tehnologii performante.

Citeste si: Elevi executați în școală

Am dovedit că putem organiza evenimente de mare anvergură/DOTA/Saga/Euro 2020, evenimentul caritabil We are One, iar dorința noastră este să deschidem acest obiectiv către public astfel încât să dezvoltăm economia locală și să aducem bani la buget, Capitala să fie cunoscută în întreaga lume, iar bucureștenii să se bucure de evenimente de calitate ”,

a transmis Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si