Cati bani au cheltuit turistii pe litoral in minivacanta de 1 Mai. Sumele sunt naucitoare

Plaja din Vama Veche e inca plina de turisti! E adevarat ca nu mai au nici bani, nici energie, dar chiar si asa, despartirea de tarmul boem este mult prea grea! Cat au cheltuit vamaiotii, in comparatie cu turistii din statiunea fitelor, aflati chiar acum. Va avertizam, suma este naucitoare!

Author: Stirile Kanal D Webeditor: V.P. marți 02 mai 2017 , 19:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Plaja din Vama Veche e inca plina de turisti! E adevarat ca nu mai au nici bani, nici energie, dar chiar si asa, despartirea de tarmul boem este mult prea grea! Cat au cheltuit vamaiotii, in comparatie cu turistii din statiunea fitelor, aflati chiar acum.

Va avertizam, suma este naucitoare!

Dupa 3 zile si 3 nopti de petrecere, vamaiotii au facut, pe picior de plecare, o baie de soare. Si cum bronzul merge mana-n mana cu berea..

Niciun leu nu le-a mai ramas tinerilor in ziua in care trebuie sa plece spre case. Din putinii lei gasiti prin buzunare, au facut cheta si au cumparat o singura shaorma.

Poate va-ntrebati de ce tanarul din imagini isi sapa singur groapa!  Ei bine, cum vantul ii flutura prin buzunare, viseaza cu ochii deschisi la o mina de aur.

10 mii de turisti au umplut pana la refuz statiunea Vama Veche, in minivacanta de intai mai. O bucurie mai ales pentru comercianti, caci tinerii au cheltuit fara numar!

Cristian Barhalescu, presedinte Asociatia Litoral Delta Dunarii: „Media se situeaza undeva la 300- 350 de euro, iar daca stam sa discutam, cei din sudul litoralului au putut veni chiar si cu o suta de euro, nu era o problema”.

Daca in Vama Veche, media a fost de 300 de euro de persoana, in  Mamaia, cu aceiasi bani, abia reuseai sa platesti intrarile la cluburile exclusiviste din nord. Cea mai mare consumatie a fost facuta de un multimilionar indian -  30 de mii de euro pentru sampanie in foite de aur.

Tinerii din statiunea Mamaia au facut aseara ultima noapte alba.

Peste 40 de mii de turisti au fost pe litoral in aceasta minivacanta. Oamenii au lasat la restaurante si cluburi peste 14 milioane de euro.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si