Câți bani câștigă Carmen Harra! Clarvăzătoarea a mărturisit totul

Carmen Harra a mărturisit câți bani câștigă din munca pe care o prestează!

Author: A.V. sâmbătă 04 mai 2019 , 18:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În America i se spune ”doctor Harra”, iar în România este numită „clarvăzătoare”. Carmen Harra câștigă foarte mulți bani lunar, dar te-ai gândit vreodată cât câștiga în urmă cu mulți ani, la începuturile carierei sale?

Citeste si: Greșeala fatală făcută de iubita lui Gicuţă din Apărători, după ce a fost băgată în portbagaj pentru a-i da foc- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

”În prima mea lună în America am făcut 10.000 de dolari. Acum, eu pot să fac foarte ușor 40.000 – 50.000 de dolari pe lună. Asta pentru că eu sunt cunoscută, am un nume, America mă recunoaște și mă apreciază”, a spus Carmen Harra.

Ea a mai recunoscut că face bani și din alte activități. ”Eu câștig bani din mai multe surse. Sunt consilier de cuplu, iar în America un consilier câștigă între 400 și 600 de dolari pe ședință.

Eu am lucrat peste 20 de ani ca și consilier, aveam biroul pe cel mai scump bulevard din lume, pe Fifth Avenue în New York, peste drum de Plaza Hotel. La mine veneau Jennifer Lopez, Hillary Clinton și alte celebrități. Eu însă aș putea să trăiesc și din drepturi de autor acum. Încă de la primele cărți publicate, am luat sude de mii de dolari. Cărțile au mers foare bine. Prima carte pe care am publicat-o în urmă cu 20 de ani, ”Karma de fiecare zi” a fost tradusă în 20 de zile și îmi vin și acum bani din drepturile de autor pe ea”, a spus Harra într-un interviu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si