Câţi bani câştigă, cu adevărat, Adrian Alexandrov! Logodnicul Elenei Udrea a făcut profit din imobiliare şi afaceri pe internet!

Nu mai e un secret câţi bani câştigă, cu adevărat, Adrian Alexandrov.

Author: Matei Vaihan vineri 16 august 2019 , 16:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Datele financiare arată câţi bani câştigă, cu adevărat, Adrian Alexandrov. Logodnicul Elenei Udrea are afaceri în două domenii, cel imobiliar şi cel al portalurilor web. El a lucrat câţiva ani ca broker imobiliar, dar anul trecut şi-a deschis propria companie pe care a afiliat-o brandului Re/Max, cel mai mare francizor din lume pe segmentul agenţiilor imobiliare. ( citeşte profeţia unui stareţ de mânăstire despre Elena Udrea)

Citeste si: Imagini de colecție cu reunirea familiei Elenei Udrea! Cumnatul Marinel Alexandrov și-a văzut în premieră nepoata FOTO

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Adrian Alexandrov. Firma de imobiliare a avut profit de peste 500.000 de lei

Firma Remax Imobiliare SRL, cu care Alexandrov colaborează, a înregistrat, în 2018, un profit net de 538.547 de lei. Anul trecut, Alexandrov a stat mai mult în Costa Rica, pebtru că Elena Udrea a născut o fetiţă şi a fost alături de aceasta. În decembrie 2014, actualul logodnic al Elenei Udrea a înfiinţat o firmă, sub denumirea de "SC International Market of Sports SRL", având ca obiect de activitate portalurile web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor de internet şi activităţi conexe, unde deţinea 50% din acţiuni.

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Adrian Alexandrov. Firma la care e asociat unic a produs aproape 60.000 de lei

E clar câţi bani câştigă, cu adevărat, Adrian Alexandrov. La 1 septembrie 2015, firma şi-a schimbat denumirea în "SC General Concept Activ SRL", iar Alexandrov a devenit asociat unic. Firma a avut activitate minimă în 2015 şi 2016, iar în 2017 s-a înregistrat o pierdere de 63.737 de lei. Ultimele date de la Ministerul de Finanţe, valabile pe 2018, arată că firma lui Alexandrov şi-a revenit, înregistrând un profit net de 59.761 de lei, adică aproximativ 13.000 de euro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si