Câţi bani câştigă, cu adevărat, Gabriel Cotabiţă! Situaţia este aproape de dezastru! EXCLUSIV

Rezultatele financiare ale firmei cântăreţului arată câţi bani câştigă, cu adevărat, Gabriel Cotabiţă.

Author: Matei Vaihan miercuri 21 noiembrie 2018 , 08:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Datele de la Ministerul de Finanţe demonstrează câţi bani câştigă, cu adevărat, Gabriel Cotabiţă. Cântăreţul şi-a înfiinţat în 2006 o firmă prin care îşi derulează afacerile din domeniul muzical, dar rezultatele financiare ale acesteia sunt mai degrabă dezamăgitoare. În 2017, profitul net a fost de doar 67 de lei, în timp ce în 2016 s-a înregistrat o pierdere 131.788

de lei.

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Gabriel Cotabiţă. În cel mai bun an, profitul firmei a fost de 81.618 lei

Cel mai bun al al firmei lui Cotabiţă a fost 2015, când profitul a fost de 81.618 lei. Paradoxal sau nu, 2015 a fost anul în care cântăreţul a suferit un atac cerebral, acesta fiind în comă mai bine de o lună. Cotabiţă s-a recuperat nesperat de rapid şi şi-a reluat activitatea muzicală, dar lucrul acesta nu a făcut ca firma lui, care are datorii de 96.089 de lei, să performeze. 

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Gabriel Cotabiţă: "A  avut nevoie de mulţi bani pentru tratamente"

Cifrele arată câţi bani câştigă, cu adevărat, Gabriel Cotabiţă. “Cotabiţă a avut nevoie de mulţi bani pentru tratamente! După accident, a făcut multe investigaţii, a mers la recuperare şi, fireşte, şi-a cumpărat medicamente care au fost extrem de costisitoare. Aşa s-a ajuns la sume imense, pe care el a încercat să le căştige din spectacole sau din prezenţe la emisiuni, însă nu au fost  suficiente. Totul s-a adunat, fiindcă tratamentele au fost scumpe”, au dezvăluit persoane apropiate lui Cotabiţă pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si