Câți bani câștigă cu adevărat Selly, vloggerul adolescenților! Afacerile tânărului de 18 ani, care abia la anul dă BAC-ul, s-au extins

Selly a împlinit 18 ani în acest an, este încă elev de liceu, dar și idolul a mii de tineri, vlogger, cântăreț, dar nu în ultimul rând om de afaceri.

C.L., vineri 05 iulie 2019 , 08:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

De unde vin banii lui Selly? În primul rând au venit din Youtube. Selly a fost întrebat de multe ori câți bani face din Youtube însă niciodată nu a răspuns concret. El s-a limitat să spună că are un venit consistent, chiar mai mare decât al părinților lui. Canalul său a depășit 2.000.000 de abonați. Există totuși o sursă cât se poate de credibilă pe Internet care evaluează lunar și chiar zilnic încasările vloggerilor din întreaga lume. Aceasta se numește socialblade.com și oferă informații cât se poate de detaliate defalcate pe țări și platforme de socializare. Specialiștii apreciază că Andrei Șelariu, așa cum îl cheamă de fapt pe Selly, câștigă aproape 10.000 de dolari pe lună doar din Youtube.

Citeste si: Vloggerul Selly, la un pas să moară după explozia unei centrale termice! Doi oameni și-au pierdut viața în tragedie! Liderul 5Gang avea 4 ani și a scăpat printr-o minune | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Selly, pocnit zdravăn, pe scenă, de o sexy dansatoare! Erau de față sute de oameni, iar cel mai cunoscut puștan din România a fost la un pas să cadă din picioare VIDEO

Însă, o altă sursă de bani pentru Selly este publicitatea directă. ”Aici (n.r. publicitatea directă) nu mai depinzi de terți, ești tu cu ei, ai un contract și lucrurile sunt clare. Și desigur mai poți câștiga bani și direct de la comunitate, adică prin concerte, evenimente și merchandising”, a explicat Selly de unde vin banii, într-un interviu pentru revista Capital.

 

Selly este licean, va da bacalaureatul la anul

Selly lucrează acum în echipă. El este liderul proiectului 5Gang (5 vloggeri care lucrează împreună), nume sub care organizează evenimente și, mai nou, concerte. Pentru că vloggerii din 5Gang sunt reprezentați de casa de discuri Global Records, care le organizează concerte, iar biletele se vând în timp record. De curând, și-au extins activitatea, Selly și 5Gang au și propriul magazin online, unde se vând produse al cărui design a fost tot ideea tânărului vlogger, care la anul va da examenul de bacalaureat.  

Selly, dspre bani: Sper să ajung milionar

În interviul pentru revista Capital, liceeanul din Craiova a fost întrebat din nou despre bani. ”Nu-mi place să vorbesc despre banii mei. Mi-aș dori să fiu milionar, dar nu sunt. Sper să ajung”, a mărturisit vloggerul de 18 ani, care este considerat de specialiști un ”fenomen național”, idolul unei generații.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si