Cati bani castiga primarul sectorului 5! Lunar in contul lui Daniel Florea intra cel putin 12.000 de euro

Daniel Florea este din vara anului trecut primarul sectorului 5 al Capitalei si cu toate acestea nu este o figura foarte cunoscuta.

C.L., marți 17 ianuarie 2017 , 08:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Daniel Florea este de profesie avocat si a fost, pana anul trecut, deputat. Despre veniturile uriase ale lui Florea s-a mai vorbit anii trecuti, cand in declaratia de avere a trecut sumele incasate de la societatea de avocatura unde era asociat: peste 1,7 milioane de lei pe an.

Dupa ce a devenit primar insa, Florea si-a cesionat actiunile sale la firma de avocatura celorlalti doi actionari. In urma contractului de cesiune semnat cu acestia, Florea are de incasat 576.000 de euro, impartite insa in rate pe 48 de rate. Astfel, lunar, fiecare dintre cei doi fosti colegi ai lui Florea ii vireaza acestuia in conturi cate 6.000 de euro, in total 12.000 de euro.  Pe langa aceasta suma, Daniel Florea, in calitatea sa de primar al sectorului 5, primeste un salariu de 6.200 de lei (asa cum prevede Legea salarizarii bugetarilor). La aceasta suma insa se adauga sporuri si alte indemnizatii, in functie de vechimea in munca sau studii.Daniel Florea, alaturi de Gabriela Firea

Daniel Florea a facut senzatie, saptamana trecuta, cand la operatiunile de deszapezire ale Capitalei, a fost imbracat cu o geaca speciala pentru schiori, al carei pret ajunge la 2.000 de euro. De altfel, primarului sectorului 5 se pare ca-i place luxul. Conform declariei sale de avere, este posesorul a patru ceasuri a caror valoare totala ajunge la 30.000 de euro. El si sotia sa au trei masini, toate super-limuzine.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si