Au apărut noi informații despre Kim Jong-un. Presa din Coreea de Nord pune accent doar pe ideile politice ale liderului de la Phenian, însă jurnaliștii străin cred că acesta are un secret. Kim Jong-un și soția sa, Ri Sol-ju au un copil în vârstă de 9 ani, însă se crede că cei doi ar mai avea încă doi moștenitori.

Citește și: Coreea de Nord avansează lucrările la principalul complex nuclear

Coreea de Nord a atras atenția presei internaționale prin implicarea în politica lumii, dar și prin deciziile pe care le-a luat în privința poporului despre care se spune că trebuie să respecte un set de reguli stricte.

Dacă opiniile liderului de la Phenian au fost mereu exprimate într-un mod cât se poate de clar, viața de familie a lui Kim-Jong un a fost un subiect despre care nu se știe prea multe detalii.

Presa din Coreea de Nord precizează doar acțiunile de pe plan politic al liderului de la Phenin, în timp ce despre viața personală nu se discută niciodată.

Kim Jong-un are oficial doar o fată

În timp ce Kim-Jong un este destul de prezent la televiziunea de stat nord-coreeană, soția sa, Ri-Sol ju apare foarte rar în public și doar la evenimente importante.

Nu numai viața de familie este învăluită în mister, ci la fel se poate spune și despre povestea de dragoste dintre cei doi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Kim Jong Un a avut Covid

În urmă cu un deceniu, Ri-Sol ju a fost văzută împreună cu liderul de la Phenian la o ceremonie cu totul specială pentru nord-coreeni. Tot atunci, Kim Jong-un a anunțat public faptul că este căsătorit.

În 2013, a venit pe lume Kim-Ju-ae, micuța având acum 9 ani. Fiica celor doi a fost văzută alături de părinți în cadrul mai multor evenimente organizate stat.

Chiar dacă copila a fost surprinsă împreună cu liderul de la Phenian și soția sa, presa internațională notează faptul că aceștia ar mai avea un fiu, care acum ar avea 12 ani. Băiatul ar fi venit pe lume la scurt timp după ce s-au căsătorit.

Citește și: Kim Jong Un, prima dată cu mască

Deși el ar fi primul copil născut al cuplului, nu se știe prea multe detalii despre și chiar se spune că liderul a decis să îl țină departe de tot ce înseamnă lumea politică. Acesta ar putea prelua conducerea, în cazul în care Kim-Jong un ar păți ceva.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

În 2017, presa internațională nota faptul că liderul de la Phenian ar fi devenit tată pentru a treia oară.

Zvonurile s-au răspândit și mai mult, după ce Ri-Sol ju nu a mai fost văzută în public mai multe luni la rând.

Deși aparițiile sale erau și așa puține la număr, s-a spus că soția președintelui ar fi adus pe lume un fiu, care acum ar avea 5 ani.

Citește și: Cum arată și cine este fiica lui Kim Jong Un. Este pentru prima dată când liderul nord-coreean își scoate în public copilul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si