În urma autopsiei a fost stabilită cauza reală a morții lui Bogdan Socol. Jurnalistul, în vârstă de 42 de ani, a murit înecat după ce a înotat într-un lac înghețat. Comentatorul sportiv a fost văzut pentru ultima dată vineri, 10 februarie 2023.

Cauza reală a morții lui Bogdan Socol

Jurnalistul avea o mare pasiune pentru înotul în ape reci. Acest hobby i-a adus sfârșitul lui Bogdan Socol, pe 10 februarie, deoarece comentatorul sportiv a murit în timpul unui antrenament.

Citește și: Bogdan Socol, comentator sportiv experimentat, se alătură lui Cosmin Cernat la „Exatlon”

Bărbatul s-a aventurat să intre în apa înghețată a Lacului Bragadiru și nu a mai ieșit. Într-o fracțiune de secundă, a rămas blocat sub gheață și a intrat în șoc hipotermic, iar inima i-a cedat. La câteva zile de la tragedie a ieșit la iveală și rezultatul autopsiei. Medicii legiști au stabilit că Bogdan Socol a murit înecat, relatează romaniatv.net.

Vestea decesului a îndoliat o țară întreagă. Cei care l-au urmărit ani la rând pe micile ecrane sunt în stare de șoc, mai ales că jurnalistul renunțase de curând la cariera în televiziune.

Citește și: Copil înecat în piscina hotelului

Acum, familia se pregătește de înmormântare. Comentatorul sportiv a lăsat în urma sa trei copii: două fetițe și un băiat, în vârstă de cinci, șapte și nouă ani.

Acesta era un familist convins și își iubea copiii nespus. Avocata familiei a transmis că Bogdan Socol era fericit pe plan personal, însă neîmplinit pe plan profesional. „Cred că a murit de supărare. Mai multe televiziuni i-au închis ușile!”, a declarat Silvia Uscov, avocata lui Bogdan Socol.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Silvia Uscov a transmis un mesaj și pe contul său oficial de socializare: „Tot așteptam să nu se confirme vestea că jurnalistul și comentatorul sportiv Bogdan Socol a decedat la 42 de ani ca urmare a unui șoc hipotermic…

De ceva vreme începuse să înoate în ape înghețate și posta adesea despre noua provocare care i-a fost astăzi și ultima încercare de a doborî bariere.

L-am cunoscut în pandemie, când a scris unul dintre articolele care îmi plac cel mai mult „Silvia Uscov, pasărea Colibri care își face treaba în jungla încălcării drepturilor în România”, pe când pierdusem la CCR lupta cu Legea 55.

Între timp îmi devenise și client, într-un proces pe daune de imagine cu unul dintre foștii lui manageri de la o televiziune. Câștigasem în primă instanță și aveam termen în apel pe 25 aprilie.

Ieri îmi scrisese un comentariu la cea mai recentă postare și, cum scriam și acolo, viața e plină de coincidențe, iar postarea mea avea legătură tot cu sportul.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Drum lin spre ceruri, Bogdan! Să comentezi acolo cele mai tari meciuri între toate legendele lumii pentru că știu că asta ți-a plăcut cel mai mult”.

Citește și: VIDEO- Rezultatul necropsiei bebelușului din Suceava care a murit după botez. Cauza decesului ar fi fost înecul

Sicriul cu trupul neînsuflețit al comentatorului sportiv a fost depus luni la Cimitirul Ghencea Civil, de la ora 13.00. Cei care vor să-și ia rămas-bun și să-i aducă un omagiu o pot face până marți, 14 februarie, când acesta va fi condus pe ultimul drum.

Citește și: Doliu în presa românească! Jurnalistul Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani. Care a fost cauza decesului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si