Caz cutremurător! Și-a obligat copiii să asiste la scene șocante: "Părinții mei sunt niște monștri!"

O femeie a fost dată în judecată, fiind acuzată de mai multe fapte îngrozitoare.

Author: Redactia Stirile Kanal D sâmbătă 06 iulie 2019 , 13:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Martha Crouch este acuzată că și-a ținut fiica legată cu un lanț de pat, pentru că era grasă. O altă întâmplare îngrozitoare s-a consumat atunci când fiica femeii a rămas însărcinată, la vârsta de doar 14 ani. Potrivit declarațiilor unuia dintre copiii familiei, fetița a fost bătută până a pierdut sarcina.

Martha Crouch este judecată că și-a abuzat copiii, în timp ce soțul său, Timothy Crouch, în vârstă de 57 de ani, este acuzat că a obstrucționat investigația penală.

Citeste si: Credea că are a carie, însă medicul stomatolog i-a dat vestea șoc! Aceasta femeie avea înăuntru un gândac care-i devora carnea

Cele două fiice, Alexandria Tanner, 28 de ani, și Anastisea Crouch, 27 de ani, au vorbit de abia acum despre iadul la care au fost supuse de propria lor mamă. ”Părinții mei sunt niște monștrii. Sunt diabolici. Am fost abuzate în repetate rânduri de mama noastră, iar tata, fiind îndrăgosit până peste cap de ea, nu făcea nimic ca să o oprească”, a declarat una dintre victime unei publicații americane.

Anastaisea lucrează în prezent la Walmart și a mărturisit că a fost forțată să folosească o găleată în locul toaletei, în timp ce era legată cu lanțul. „Privind înapoi, a fost iadul. Un coșmar pe care niciun copil nu trebuie să îl îndure”, a spus Anastaisea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si