Rămășițele unui adolescent au fost găsite în frigider, alături de alte resturi umane ale altor minori.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de tatăl copilului, cel care a și anunțat dispariția minorului.

Tatăl băiatului presimțea că ceva s-a întâmpla, așa că a luat hotărârea să intre cu forța în casa suspectului. Pe numele său, Richard Gyamfi, un jucător extrem de popular în Ghana, era considerat de tatăl minorului suspect. 

Tatăl copilului relatează că a pătruns într-una din camerele ținute încuiate, acolo a și făcut descoperirea teribilă. În frigider erau resturile băiatului său, dar și alte resturi umane, aparent ale unor copii.

Citeste si: Primul șef al mafiei Yakuza, condamnat la moarte în Japonia. Va fi executat prin spânzurare

Poliţia a fost chemată imediat la faţa locului, în municipiul Sunyani din Ghana, pe 22 august.

Poliția a recuperat rămășițele, iar Richard Gyamfi a fost arestat. Tatăl minorului, Thomas Agyei, susține că acesta l-ar fi răpit pe fiul său dintr-un parc, după care l-ar fi supus unor chinuri groaznice. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cel din urmă a negat acuzaţiile spunându-i că nu l-a văzut niciodată pe băiat şi că că nu are nimic de-a face cu dispariția sa.  Deși a negat, unul din prietenii adolescentului susține că l-ar fi văzut pe Gyamfi luându-l pe copil din parc.

Citeste si: Bărbatul acuzat de crimă și de furt

Tatăl, împreună cu mai mulți localnici au luat legea în propriile mâini.

Fiind sigur că el este vinovatul, tatăl minorului a plecat în căutarea sa. Când Gyamfi a refuzat să deschidă o ușă încuiată, acesta a dărâmat ușa. Ce a găsit acolo este demn de filmele horror, trupul copilului era pe podea, dar fără cap.

Ofiţerii de poliţie chemaţi la scena crimei au descoperit că, în afara adolescentului de 13 ani, în interiorul casei se aflau alte două capete tăiate şi nenumărate părţi umane înfăşurate şi înghesuite în frigider. 

„Rămășițele sunt transportate la morga spitalului care aparţine de Serviciul de Poliție Ghana din Accra pentru a fi făcută o autopsie în sprijinul anchetei”, a declarat Alexander Kwaku Obeng, Directorul Afacerilor Publice al Serviciului de Poliție din Ghana.

Citeste si: Italia: O tânără a fost împușcată în timp ce se plimba pe faleză cu prietenii săi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si