Caz horror la Timişoara, mai îngrozitor decât al Cristinei Ţopescu! A fost descoperit cadavrul mumificat al unui bărbat mort de doi ani, într-un apartament în care aparatul de radio mergea fără oprire de la decesul acestuia!

Cadavrul mumificat al unui bărbat mort de doi ani a fost găsit într-un apartament din Timişoara.

Matei Vaihan, duminică 09 februarie 2020 , 10:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cadavrul mumificat al unui bărbat mort de doi ani a fost descoperit zilele trecute. “Cadavrul mumificat al unui bărbat de 64 de ani a fost descoperit în propriul apartament din Timişoara, la mai bine de doi ani, de când a murit. Vecinii spun că au alertat de nenumărate ori Poliţia, pentru că nu îl mai văzuseră, însă oamenii legii au refuzat să facă verificări. Disperaţi, vecinii au contactat un avocat, pentru a găsi o portiţă legală, ca să intre în apartament, dar nici aşa nu a mers”, a dezvăluit observator.tv (vezi cum a făcut senzaţie pe străzile din Milano fratele fotomodel al Cristinei Ţopescu)

“Într-un final, vecinii au dat de urma unei rude, care a venit de urgenţă în Timişoara şi alertat Poliţia. Împreună cu oamenii legii, a intrat în apartament, unde au găsit ce mai rămăsese din bărbatul de 64. Cadavrul se mumificase în poziţia în care murise timişoreanul. Un radio mergea de doi ani fără oprire, spun vecinii, iar uşile închise ermetic au transformat apartamentul într-un cavou. Cazul este anchetat acum de poliţişti, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.”, a mai notat sursa citată.

Cadavrul mumificat al unui bărbat mort de doi ani: "Nici instanţa nu s-a interesat unde este vecinul"

“Au venit vecinii şi mi-au spus că un vecin de la un etaj superior al blocului nu este de găsit. Au încercat la poliţie, nu-l caută nimeni, s-au solicitat tot felul de date suplimentare pe care nu le avea nimeni şi atunci am încercat să facem o acţiune în instanţă. Am primit termen după vreo 6 luni de zile, insa nici instanţa nu s-a interesat unde este vecinul. La un moment dat au venit niste rude, care au fost depistate tot de noi, vecinii. A plătit toată datoria, iar când au spart uşa l-au găsit pe vecin mort în casă, în starea în care a fost găsit de IML. De atunci şi până azi au trecut circa doi ani", a precizat administratora blocului.

Cristina Țopescu (59 de ani), a fost găsită fără suflare, duminică seară, pe 12 ianuarie, în casa sa din Otopeni. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București. Potrivit poliției, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Trupul Cristinei a fost incinerat joi, 16 ianuarie, la crematoriul Vitan-Bârzeşti, cenuşa fiind depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Când naște Emily Burghelea! Fosta concurenta Bravo, ai Stil a facut marele anunt! Când naște Emily Burghelea! Fosta concurenta Bravo, ai Stil a facut marele anunt!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce... Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi E DE NECREZUT!
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si