Caz incredibil într-o maternitate din România! Malformaţia extrem de rară cu care s-a născut un copil

Un copil s-a născut la Maternitatea din Ploieşti cu două penisuri. Medicii spun că este vorba despre o malformaţie rară, cu care nu s-au mai întâlnit până acum, conform Mediafax.

Author: G. S. Webeditor: M.C.B. marți 16 octombrie 2018 , 20:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Directorul medical al Maternităţii Ploieşti, Călin Boeru, a declarat, luni, corespondentului Mediafax, că, în unitatea sanitară s-a născut un copil care are două penisuri, acesta fiind un caz foarte rar care până acum nu a mai fost înregistrat în spital.

“Situaţia este neplăcută şi pentru părinţi.

Este o malformaţie foarte rară. Eu de când sunt aici nu am mai întâlnit un asemenea caz. Situaţia este aberantă din punct de vedere medical. Trebuie acum făcute consulturi genetice de specialiatitate pentru a se pune un diagnostic corect”, a declarat directorul maternităţii.

Întrebat despre starea de sănătate a nou-născutului, Boeru a răspuns că nu poate furniza mai multe detalii, invocând confidenţialitatea actului medical.

Directorul medical al Maternităţii Ploieşti a spus însă că, în acest caz, trebuie făcute investigaţii pentru a se stabili dacă aceasta este unica malformaţie.

 

Sursa: Stiripesurse


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si