Directorul medical al Maternităţii Ploieşti, Călin Boeru, a declarat, luni, corespondentului Mediafax, că, în unitatea sanitară s-a născut un copil care are două penisuri, acesta fiind un caz foarte rar care până acum nu a mai fost înregistrat în spital.

“Situaţia este neplăcută şi pentru părinţi. Este o malformaţie foarte rară. Eu de când sunt aici nu am mai întâlnit un asemenea caz.

Situaţia este aberantă din punct de vedere medical. Trebuie acum făcute consulturi genetice de specialiatitate pentru a se pune un diagnostic corect”, a declarat directorul maternităţii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Întrebat despre starea de sănătate a nou-născutului, Boeru a răspuns că nu poate furniza mai multe detalii, invocând confidenţialitatea actului medical.

Directorul medical al Maternităţii Ploieşti a spus însă că, în acest caz, trebuie făcute investigaţii pentru a se stabili dacă aceasta este unica malformaţie.

 

Sursa: Stiripesurse


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si