Caz incredibil la Iași: Bunicii morți de beți, iar fiul în stare gravă la spital

Un cuplu a ajuns la Spitalul de Urgență „Sfântul Spiridon” din Iași, în stare de ebrietate. Bătrânii, în vârstă de 67 și de 65 de ani, erau în comă alcoolică, iar fiul lor, în vârstă de 40 de ani, la fel de beat.

G.B., miercuri 29 ianuarie 2020 , 21:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Întâmplarea care a avut loc săptămâna trecută, s-a soldat cu moartea bunicilor. Bătrânii au murit unul după altul, la diferență de câteva zile, iar fiul lor se află în stare gravă la spital.

Caz incredibil la Iași: Bunicii morți de beți, iar fiul în stare gravă la spital

Se pare că familia din Iași este una dezorganizată, iar vecinii îi descriu ca pe niște persoane care consumă mult alcool. Din 2017 până în prezent, bunicii aveau în grijă patru copii, toți ai fiului lor. Protecția Copilului a considerat că părinții biologici nu îi puteau crește pe minori din cauză că aveau probleme cu băutura, așa că i-au dat în plasament bătrânilor. (Citește și Dacă în familie soțul bea sau bate este un semn)

Caz incredibil la Iași: Bunicii morți de beți, iar fiul în stare gravă la spital

Citeste si: VIDEO | Românii care se întorc din China, îngroziți de coronavirus: „Este o panică generală”

„Din toate evaluările pe care le-am avut în trecut nu i-am găsit pe bunici ca fiind consumatori de alcool. Ei s-au implicat în educaţia copiilor, i-au trimis în excursii sau la pregătire”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC.

Citeste si: ICCJ sesizează Curtea Constituţională în legătură cu legea de eliminare a pensiilor speciale. Care sunt argumentele instanţei supreme

Copiii au rămas singuri în casă, iar o vecină a alertat autoritățile pentru a-i prelua.

Citeste si: VIDEO | Tânără bătută de șoferul unei companii de ridesharing: „Vreau ca nimeni să nu mai treacă prin ce am trecut eu!”

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si