Caz REVOLTĂTOR la Carei! O elevă a fost tunsă în fața clasei, în râsetele colegilor

O fetiță a fost umilită în fata întregii clase chiar de către diriginta clasei.

C.D., luni 15 aprilie 2019 , 09:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Caz revoltător la Carei. O fetiță de 11 ani, elevă în clasa a V-a la Școala Generală „Vasile Lucaciu”, ar fi fost pusă într-o situație umilitoare chiar de către diriginta ei, potrivit unuia dintre părinți. Acesta povestește că diriginta s-a supărat pe copilă deoarece își schimbase culoarea părului.

Deranjată de acest gest al fetei, diriginta a pus-o pe fata de 11 ani să-și taie șuvitele colorate. Vrând probabil să le dea o lecție tuturor, femeia a făcut asta în fața clasei, stârnind amuzamentul colegilor.

Citeste si: Udrea, după ce Ponta l-a atacat dur pe Băsescu: Victore, tot fără caracter ai rămas! Mă aşteptam la recunoştinţă faţă de Băsescu, dar şi faţă de mine, că am acceptat ca Dorin Cocoş să îţi cumpere ţie haine Paul&Shark în loc să îmi cumpere mie pantofi

”Priviți și voi cum a fost umilită pe data de 11.04.2019 această fetiță dintr-o școală gimnazială din județul Satu Mare, orașul Carei. Această elevă și-a decolorat părul, iar diriginta nemulțumită de această faptă i-a dat foarfeca în mână și a obligat-o să se tundă în fața clasei, umilind-o în ultimul hal. Fata, cu rușine și lacrimi de durere în ochi, se ascunde de colegii de școală purtând șapcă și capișon non-stop. Fapta elevei se putea rezolva și în alt mod, nu cum a procedat diriginta ei, care normal trebuia să îi fie un al doilea părinte”, a spus un părinte pentru PresaSM.

Potrivit unor surse din rândul profesorilor, fata ar fi fost informată că trebuie să își schimbe culoarea părului, însă nu a făcut acest lucru. Astfel, în cursul săptămânii trecute, diriginta i-a înmânat fetiței o foarfecă și a pus-o să se tundă singură.

”De luni i s-a spus să își schimbe culoarea părului. Nu s-a conformat, iar joi, diriginta i-a arătat foarfeca. Fata ar fi luat foarfeca și ar fi început să se tundă în fața clasei, moment în care o colegă s-a oferit să o ajute să se tundă (ne întrebăm de ce nu a oprit-o diriginta, n.red.). Era înainte de pauză cu câteva minute, după care diriginta a plecat. Când a revenit și a văzut cum a tuns-o colega, diriginta a atenționat-o și pe aceasta că nu a procedat corect. Fetița a mai venit la școală cu tocuri, spre exemplu, încălcând regulamentul școlar. Din păcate, nici părinții nu o ajută prea mult, fiind o familie violentă. Tânăra este conflictuală în raport cu colegii. Este foarte greu de ținut sub control un astfel de colectiv”, a spus un cadru didactic din școală.

Te-ar putea interesa si