Caz socant! Familia se pregatea sa-l inmormanteze cand el a aparut viu si nevatamat
Social

Caz socant! Familia se pregatea sa-l inmormanteze cand el a aparut viu si nevatamat

M. P.
20 iun 2018

Caz socant care face inconjurul lumii! Un tanar pe care familia se pregatea sa-l inmormanteze a aparut viu si nevatamat la tristul eveniment.

Intamplarea socanta s-a petrecut in Paraguay, in satul Santa Teresa din departamentul de est al Amambay.

Totul a pornit de fapt de la o suspiciune a familiei. Juan Ramon Alfonso Penayo, in varsta de 20 de ani, a lipsit cateva zile de acasa. Pentru ca rudele nu au stiut nimic de el, ei s-au gandit ca a fost ucis.

Citeste si: Elisabeta avea 44 de ani si era mama a trei fete! Concubinul din Vaslui a macelarit-o cu 19 lovituri de cutit

Fara sa mai astepte o confirmare, ei s-au apucat sa se pregateasca de inmormantare. In mod bizar, odata cu disparitia sa, politistii au descoperit ramasitele unui cadavru. Fara sa primeasca confirmare din partea oamenilor legii, acestia au fost convinsi ca este vorba de fiul lor.

Citeste si: O fetita de 3 ani a fost batjocorita la groapa de gunoi din Cluj Napoca. Agresorul a fost prins de un jurnalist. Cine este el. Video SOCANT!

In ziua in care isi plangeau fiul, acesta a aparut la propria sa inmormantare. Toata lumea adunata a avut parte de un soc.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook