Cei doi inculpați, amândoi cu pașapoarte belgiene, au fost reținuți de oamenii legii după ce și-au abandonat bebelușul la check-in-ul de la aeroportul Ben-Gurion din Tel Aviv, Israel.

Citește și: VIDEO- Atentat sinucigaș într-o moschee din Pakistan: cel puțin 17 morți și 90 de răniți

Familia intenționa să călătorească spre Bruxelles, dar nu aveau bilet pentru bebelușul lor. Cei doi au refuzat vehement să plătească pentru un bilet destinat copilului, așa că au decis să-și lase bebelușul în cărucior în timp ce se îndreptau spre punctul check-in pentru controlul pașapoartelor. 

Și-au lăsat bebelușul în cărucior în mijlocul aeroportului și au plecat să-și facă check-inul

Personalul aeroportului a observat ce s-a întâmplat și a contactat imediat oamenii legii, care i-a găsit pe părinți și i-a luat pentru interogatoriu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Soția furioasă și-a prins soțul cu o prostituată și i-a bătut crunt pe amândoi- FOTO

Managerul biroului Ryanair a declarat că absolut tot personalul a fost în stare de șoc în urma incidentului:  "Nu am văzut niciodată așa ceva. Nu ne venea să credem ce vedeam".

Conform reprezentanților Autorității Aeroporturilor din Israel, cei doi părinți au ajuns târziu la Terminalul 1, după ce ghișeul de check-in a fost închis. Cuplul

a vrut să treacă și pur și simplu și-au lăsat bebelușul pe banda rulantă din zonă, notează jurnaliștii de la  Daily Mail.

Citește și: VIDEO- Femeia însărcinată în 8 luni, lovită pe o trecere de pietoni din București, a pierdut sarcina. Șoferul englez, prins pe aeroportul din Cluj!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si