Caz şocant în Argeş. O mamă a fost sechestrată de concubin timp de 5 ani: Fata m-a văzut de multe ori plină de sânge

Povestea ei a ajuns în toată presa, iar mărturiile din Infernul în care a trăit sunt şocante.

Author: E. V. marți 09 octombrie 2018 , 16:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Andreea, o femeie în vârstă de 33 de ani, a fost sechestrată timp de 5 ani de concubinul său, în casa din Rucăr, judeţul Argeş.

Povestea ei a ajuns în toată presa, iar mărturiile din Infernul în care a trăit sunt şocante. Conform Gândul.info, Andreea a reuşit să scape din ghearele concubinului după ce a ascuns un bilet prin care cerea ajutor în mâncarea fetiţei sale.

Andreea, femeie sechestrată timp de 5 ani, a rugat-o pe fiicei ei să o anunţe pe educatoarea de la grădiniţă că are un bilet în sandwich. ”Am prins momentul când el a plecat la un vecin peste drum şi m-a încuiat cu fetiţa în cameră, cu cheia. Am luat un pix şi o foaie şi mi-am scris tot chinul şi coşmarul trăit de atâţia ani. Îmi spusese că a doua zi mergem să ducem fata la grădiniţă. Mi-a spus că trebuie să ducem fata la grădiniţă, grădiniţă la care soacra mea este femeie de serviciu. Am zis că asta este singura mea scăpare, de a-i arăta doamnei educatoare acest bilet să-l ducă la Poliţie.

I-am spus fetei de bilet când am ajuns acolo, am dus-o în vestiar şi i-am spus «mami, vezi că ai aici, în sandwich o hârtiuţă, să nu o arunci, să i-o dai doamnei educatoare!». Am vrut să fiu sigură că va găsi biletul. A fost riscant ”, a povestit femeia de 33 de ani.

Femeia a povestit că fiica ei o vedea adesea plină de sânge. "Cu familia mea nu am putut să iau legătura. Nu aveam telefon, acces la internet, el ţinea legătura cu fostul soţ pe internet şi îi spunea că nu vreau să aud de cei doi copii, că sunt fericită, că am copilul meu. Avea şi o cameră de supraveghere comandată de pe internet, pusă în holul casei. Că aş fi eu infidelă. Nu lucra nici el, trăiam din ajutor social, alocaţia fetei şi din ce îi trimiteau surorile lui din Germania. Muncea mama lui pentru noi. Mama lui locuia cu noi, la parter, ştia, a luat parte la bătăi. Am fost ţinută de mama lui şi de surori, se temeau că mă duc la Poliţie şi îi fac lui rău. Fata m-a văzut de multe ori plină de sânge. Mă întreba că tati mi-a făcut iar buba. Anul trecut, fata a mers doar o lună la grădiniţă, pentru că eram bătută şi găsea motive, că fata este bolnavă ”, a mai povestit Andreea.sur

sursa foto: Capital 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si