Caz șocant în Marea Britanie! Un bătrân s-a stins din viață după 11 ore petrecute în sala de așteptare a unui spital

Un britanic în vârstă de 83 de ani s-a stins din viață pe holul unui spital, după ce a aşteptat mai bine de 11 ore ca un pat să se elibereze. Bryan Fulstow, bunic a patru nepoţi, a murit la Hull Royal Infirmary, pe data de 15 noiembrie, conform jurnaliștilor de la Mirror.

Author: Alexandra Costea joi 24 noiembrie 2022 , 18:03

Caz șocant în Marea Britanie! Un bătrân s-a stins din viață după 11 ore petrecute în sala de așteptare a unui spital

Caz șocant în Marea Britanie! Un bătrân s-a stins din viață după 11 ore petrecute în sala de așteptare a unui spital

[Sursa foto: istock.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bărbatul în vârstă de 84 de ani a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), cu şase zile înainte de a fi mutat la altă secţie, acolo unde a petrecut mai bine de 11 ore pe un scaun de pe coridor, în speranța ca un

pat de spital să se elibereze. 

Fiul bătrânului, Steve, a declarat că hotărârea transferului a fost luată de personalul din spital, potrivit unei noi proceduri care presupune transferul pacienților de la Primiri Urgenţe într-o altă secţie,  "indiferent dacă există sau nu paturi disponibile".

Citește și: Un român s-a stins din viață în mod tragic în Germania. A fost găsit într-un container cu haine

Steve a povestit despre îngrijirea pe care a primit-o tatăl său, precizând că a fost una "inumană". Mai mult, nemulțumint de condițiile în care a fost tratat tatăl său, bărbatul i-a provocat pe managerii spitalelor să-şi justifice dezinteresul faţă pacient, un om în vârstă care era grav bolnav. Trecerea în neființă a lui Bryan i-a frânt inima soţiei sale, Barbara, cu care era căsătorit de aproape 60 de ani.

Cu doar șase înainte să se stingă din viață, bărbatul a așteptat aproape 3 ore după o ambulanță

Cu doar șase zile înainte să fie transferat, bătrânul în vârstă de 84 de ani a fost nevoit să aștepte două ore şi jumătate după o ambulanţă, după ce a început să se simtă foarte rău. Fiul său a precizat că acesta nu a avut afecţiuni medicale serioase în trecut, dar la momentul respectiv, avea febră şi începuse să delireze. 

Citește și: Un român a fost găsit mort într-un șanț, în Franța. Emil era dat dispărut de mai bine de 2 luni

"A stat într-un coridor timp de 11 ore, cu sute de oameni trecând pe lângă el și cu un cateter ataşat de corp. Unde este demnitatea în asta?", a declarat Steve, fiul bătrânului în vârstă de 84 de ani. Mai apoi, acesta a fost sunat şi anunţat că Bryan a căzut şi s-a lovit la cap. Conform medicului legist care s-a ocupat de caz, căzătura ar fi fost cauza decesului bărbatului în vârstă de 84 de ani. Purtătorul de cuvânt al unității spitalicești a transmis condoleanțe familiei. 

"Deși nu putem comenta cazurile individuale, dorim să exprimăm condoleanţele noastre sincere familiei domnului Fulstow", a declarat acesta. 

Citește și: Caz incredibil în Marea Britanie! Un român a fost amendat pentru că şi-a ajutat fiul după ce i s-a făcut rău


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si