Henri Michelle Piette, in varsta de 62 de ani, este acuzat de abuzat  de gradul intai si agresiune asupra unor copii.  Rosalynn McGinnis, fiica vitrega a barbatului, sustine ca a rapit-o cand avea 19 ani, iar de atunci a inceput cosmarul vietii ei. A fost abuzata in mod repetat timp de 19 ani.

Citeste si: Caz cutremurator in Bihor! Noua copii au fost gasiti de un echipaj al Ambulantei dormind pe o podea, intr-o singura camera

Mai mult, barbatul ar fi batut-o atat pe ea, cat si pe copiii ei. Mama ei a renuntat la relatie tot din cauza abuzurilor. Femeia sustine ca a fost rapita chiar dupa cei doi s-au despartit. A fost luata din fata scolii si dusa intr-un sat din Mexic, noteaza mirror.co.uk.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Femeia a reusit sa fuga impreuna cu cei noua copiii si au dezvaluit chinurile prin care a trecut. Barbatul a fost arestat in Mexic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si