Femeia a nascut acasa, dar in urma unor complicatii aparute dupa nastere a ajuns la spital. Aici, medicii au constatat ca ea prezenta simptomatologia specifica unei nasteri recente si asa au aflat ce gestul sadic al fetei.

Ea a recunoscut cadrelor medicale ca a nascut acasa si ca si-a aruncat pruncul in foc pentru ca nu si-l

dorea. Comunitatea din Hoceni este de-a dreptul socata de cele intamplate.

"Asa ceva nu s-a mai pomenit. Am mai auzit de pruncucideri, dar de o maniera atat de sadica, nu. Este inspaimantator ce s-a intamplat. Numai in filmele de groaza mai vezi asemenea lucruri. Pur si simplu ne-a consternat. Sunt atatea familii la noi care si-ar dori un copil si nu reusesc sa faca si cu siguranta s-ar fi gasit cineva sa il ia si sa il creasca pe acel copil", a declarat pentru "Adevarul" primarul comunei Hoceni, Vasile Tabara.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fata care a facut acest gest s-a intors de curand in satul natal dupa ce a divortat.

Ea a fost casatorita in alta localitate si are deja doi copii mici. In prezent nu este implicata in nicio relatie, dar se pare ca a avut o relatie pasagera in urma careia a ramas insarcinata.

Timp de noua luni ea si-a ascuns sarcina, dar deznodamantul acestei intamplari a fost unul tragic. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si