Pentru dispensarul comunei din județul Sibiu au fost alocaţi peste 1 milion de lei, și, cu toate că proiectul avea termen de execuţie un an, nu este gata nici acum, după 12 ani. Se pare că suma primită de primar este și acum de negăsit.

”Jegosule, vezi-ți de familia ta. Eu sunt creștin, duminica merg la biserică, jegule. Cu un jeg ca tine, cu un păcătos, cu un ateu ca tine, cum să mă exprim, bă, ticălosule, mergi la biserică”.

Acesta este o parte dintr-o conversaţie telefonică între Liviu Modoi, primarul comunei Brădeni şi unul dintre localnici. Toată discuția a plecat de la faptul că primarul sibian foloseşte maşina de serviciu în scopuri personale. Chestionat de ce recurge la acest gest, Modoi s-a enervat şi a început să înjure.

Citește și: Ionel s-a stins din viață după ce a refuzat să fie internat în spital. Românul nu a vrut să-și abandoneze câinele

Se pare că acest tip de comportament se repetă frecvent, potrivit locuitorilor comunei Brădeni, care de ani buni se plâng că sunt înjuraţi de edil ori de câte ori cineva îl trage la răspundere.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pe de altă parte, în comună, dispensar şi medic nu mai există de 12 ani, cu toate că DSP-ul din regiune a încercat să ajute comuna. De asemenea, reprezentanții DSP îl acuză pe Modoi de faptul că îi ameninţă pe cei care se pun în calea deciziilor luate de el.

Primarul care îi înjură pe cetățeni: „ Jegosule, vezi-ți de familia ta”

O asociație caritabilă din Sibiu a decis să doneze mai multe alimente locuitorilor din comuna Brădeni. A fost alcătuită o echipă care să meargă să aducă pachetele şi să le împartă localnicilor, care a fost condusă de Dănuţ.

”Primeam des amenințări de la telefoane cu număr ascuns: vezi că te-ai pus cu cine nu trebuie, vezi că-ți luăm gâtul, vezi că ajungi în scaun cu rotile.

Susține că are poliția la mâna lui, susține că are procuror, susține că are judecător, așa le spune la oameni”, a declarat Dănuț, conform jurnaliștilor de la antena3.ro.

Citește și: Incredibil! Cum a ajuns un tânăr din Arad să vândă un ou cu 150 de lei

Mai mult, se presupune că e Modoi are şi o aşa zisă reţea menită să controleze oamenii din comună. La fel ca în filmele cu gangsteri, primarul din Brădeni plăteşte diferite cunoştinţe pentru a-i "convinge" pe localnici să facă ce spune el.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

”Are el câțiva în sat cărora le dă bani, îi plătește să ne urmărească, să ne amenințe și să ne bată. Pot să vă spun că mie mi-a bătut băieții și pe urmă ăla a recunoscut că i-o dat 500 de lei ca să-mi bată copiii”, a mărturisit Braga Felicia, consilier local, conform sursei citate.

Liviu Modoi a fost căutat de jurnaliști pentru a oferi o un punct de vedere, doar că în ciuda tuturor eforturilor depuse, acesta nu a fost de găsit.

Citește și: Salvatorii români s-au întors acasă din Turcia. Mesajul transmis de premierul Nicolae Ciucă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si