Evenimentul a avut loc în Zona Industrială a orașului Tecuci. În filmarea care a ajuns pe rețelele de socializare se poate observa cum un bărbat se năpusteşte asupra a doi adolescenţi. Îl loveşte pe unul dintre ei, care cade la pământ, apoi ploaia de lovituri se îndreaptă către cel de al doilea.

Citeste si: Șocant: O tânără a murit după ce s-a entuziasmat prea tare la un festival de muzică

Imaginile au fost surprinse de o adolescentă

În acest timp, bărbatul este filmat de o adolescentă. Martorii de la fața locului au susținut că bărbatul s-ar fi închis în casă, polițiștilor fiindu-le îngreunată munca. Aceștia au dispus o anchetă şi l-au identificat pe atacator.

,,Acel bărbat a ieșit deodata la copii începând să i înjure, să i amenințe, când unul din ei i au spus să vorbească frumos a început să sara la bătaie. Fata care filma a primit un pumn pentru că l a filmat, a căzut cu capul de pământ și a început să o lovească și cu piciorul. S-a sunat imediat la 112, urmează să se predea poliției și dovezi medicolegale și i se face dosar penal", a declarat unul dintre martorii evenimentului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Asistentă rănită în sala de operații

Atacatorul este un bărbat în vârstă de 47 de ani

Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, care i-a bătut pe cei doi copii deranjat de faptul că aceştia ar fi făcut gălăgie în faţa blocului în care locuieşte.

Agresorul se pare că este din Satul Nou, venind în Tecuci la concubina să.

Conform martorilor acesta a mai agresat și zilele trecute niște adolescenți.

Citeste si: Anders Breivik, extremistul norvegian care a ucis 77 de oameni ar putea fi eliberat condiționat!

Bătuți din motivul că ar fi făcut gălăgie în fața blocului

,,La data de 27 august a.c., în jurul orei 20.30, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că doi adolescenţi  ar fi fost agresaţi fizic, în faţa unui imobil, din municipiul Tecuci. La faţa locului, s-a deplasat imediat un echipaj de poliţie, din primele verificări rezultând că,  în seara respectivă,  doi adolescenţi, de 16 ani, ar fi fost agresaţi fizic de un bărbat, de 47 de ani, deranjat de faptul că aceştia ar fi făcut gălăgie, în faţa blocului în care locuieşte”, a transmis luni IPJ Galaţi.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs incidentul.

Citeste si: VIDEO| Un pădurar din Dâmbovița a fost snopit în bătaie de mai mulți hoți de lemne care au intrat peste el în curte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si