Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, reprezentanții poliției din City of Valley au transmis că au tratat-o cu respect pe bătrâna în vârstă de 82 de ani și că a avertizat-o de mai multe ori că nu a plătit factura timp de trei luni.

"Doamna Menefield a fost tratată cu respect de către ofițerii noștri și a fost eliberată pe baza unei cauțiuni, așa cum prevede legea", a transmis Mike Reynolds, șeful poliției din orașul Valley din Alabama, în declarația care a atras critici semnificative pe rețelele de socializare.

Citește și: Pachete suspecte primite de mai multe ambasade ale Ucrainei în străinătate. Au fost găsiți ochi de animale și sânge

"Toți cei care au jucat un rol în arestarea acestui locuitor din Valley, Alabama, în vârstă de 82 de ani, trebuie să fie trași la răspundere pentru acțiunile lor", a comentat întreaga situație Donald Watkins, un fost avocat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Într-un interviu pe care l-a acordat jurnaliștilor de la CBS News, femeia în vârstă de 82 de ani a afirmat că prima ei reacție când doi polițiști s-au prezentat la ușa ei pe data de 25 noiembrie a fost râsul.

Femeia a început să plângă

"Glumiți, nu?", l-a chestionat ea pe unul dintre polițiști. În momentul în care ofițerul i-a explicat că într-adevăr se afla acolo pentru a o aresta din cauza facturii neplătite, femeia a spus: "Am fost supărată pentru că nu știam de ce ar fi venit să

mă aresteze".

În momentul în care s-a văzut încătușată, unul dintre polițiști  "mi-a șoptit într-un fel:  Nu plânge", a mărturisit bătrâna. Aceasta și-a amintit că i-a spus unui ofițer: "Cum te-ai simți dacă ar veni și ar aresta-o pe bunica ta?".

Citește și: Drama Sabrinei, o româncă menajeră în Marea Britanie. Este acuzată că a bijuterii în valoare de 200.000 de lire

La scurt timp după arestare, bătrâna a fost dusă la departamentul de poliție din Valley și reținută temporar înainte de a fi eliberată pe cauțiune.

"Am fost într-o cușcă mică la secția de poliție", a dezvăluit doamna Menefield pentru jurnaliștii de la CBS News: "Și am întrebat: M-ați pus în cușca asta? Ar trebui să vă fie rușine de voi înșivă".

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Pe rețelele de socializare, Mike Reynolds, șeful poliției din orașul Valley din Alabama, a transmis că oficialii orașului au încercat de mai multe ori să o contacteze pe femeie în legătură cu factura restantă, aceasta spune însă că nu a primit nicio notificare.

Citește și: Caz șocant în Marea Britanie! O tânără a fost snopită în bătaie de iubitul ei: "Un calvar absolut terifiant"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si