Un nou caz halucinant a avut loc în fața unui liceu! De data aceasta, joi, un tânăr în vârstă de 18 ani a fost înjunghiat lângă gardul liceului din Galați, de un necunoscut.

Cine este individul periculos?

Cei din zonă au anunțat imediat poliția, iar agresorul a fost prins. Bărbatul are vârsta de 30 de ani și este recidivist, cu numeroase acte de natură penală.

Acesta a fost cercetat pentru infracţiuni de furt, conducere fără permis şi chiar trafic de droguri, conform Observator.

Tânărul și agresorul nici măcar nu au vorbit unul cu celălalt. Din fericire, adolescentul nu a fost rănit, deoarece breteaua de la ghiozdan l-a protejat.

Înjunghiat liceu Galați

Imagine reprezentativă pentru un tânăr cu ghiozdan în spate.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Care este motivul pentru care elevul de 17 ani a fost atacat în fața liceului din București? Colegii au fost martori la scenele de groază

Elev înjunghiat în Capitală din cauza geloziei

Miercuri, un elev din clasa a X-a de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu de la periferia Capitalei a fost înjunghiat de un alt elev în vârstă de 15 ani, în timpul pauzei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Individul periculos, ar fi luat cu el alți trei prieteni, au sărit gardul unității de învățământ, iar mai apoi a început să alerge victima. În cele din urmă, elevul a fost înjunghiat cu o macetă, chiar în văzut tuturor. După atac, vinovații s-au făcut nevăzuți, însă au fost prinși câteva minute mai târziu.

Când l-au prins poliţiştii, tânărul avea asupra lui arma atacului. Acum, adolescentul în vârstă de 17 ani se află la spital și a suferit deja o operație.

Înjunghiat liceu Galați

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Un tânăr de doar 21 de ani a murit strivit de tractor, în pădure. Salvatorii gorjeni au intervit, dar nu l-au mai putut salva

În momentul atacului, paznicii colegiului nu erau de față și nu au putut interveni. Directoarea ar fi fost cea care a aflat rapid de cele întâmplate și a sunat imediat la 112. Totul ar fi pornit de la o ceartă în mediul online, iar cei patru ar fi amenințat ulterior că vor veni la liceul unde învață pentru a-i cere socoteală.

”Nu pot eu să vin să mă iau de un om pe stradă aşa. Ori a fost adus de altcineva, ori... ceva s-a întâmplat”,  a spus un paznic pentru Observator.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si